Pinocchio ... Supermoderator Poruka 25.341 20.01.2025. u 23:27 - Vratimo se u detinjstvo? #26 Ovo mi je druga omiljena igračka koja nažalost nije sačuvana. Zatim posle nje je voz sa šinama i tenk na navijanje.
Ovo mi je druga omiljena igračka koja nažalost nije sačuvana. Zatim posle nje je voz sa šinama i tenk na navijanje.
M Mileta iz Talesa Aktivan član Poruka 1.659 27.01.2025. u 09:35 - Vratimo se u detinjstvo? #27 Ako preskočim medu , ćebence sa slikama životinja , autiće , - tiganj . Bio mi je bubanj ali i dan danas je najbolji tiganj u upotrebi koji koristim .
Ako preskočim medu , ćebence sa slikama životinja , autiće , - tiganj . Bio mi je bubanj ali i dan danas je najbolji tiganj u upotrebi koji koristim .
DeeLite Zaslužan član Poruka 141.916 27.01.2025. u 09:52 - Vratimo se u detinjstvo? #28 Nina: Koja je bila vaša omiljena igračka u detinjstvu koju i danas pamtite a možda i čuvate ? Kliknite za proširenje... Automobilčići Burago, Corgi juniors, Norev...
Nina: Koja je bila vaša omiljena igračka u detinjstvu koju i danas pamtite a možda i čuvate ? Kliknite za proširenje... Automobilčići Burago, Corgi juniors, Norev...
M milicica&decko Ističe se Poruka 2.427 28.01.2025. u 09:27 - Vratimo se u detinjstvo? #29 Vozić na sinama sam dobila za jednu novu godinu. Pruga se sklapala u elipsu a ja sam volela da sednem u sredinu i gledam kako voz kruži. Jedna velika lutka. Nu sam nasledila od neke sestre od strica. Imala je više komada garderobe za presvlačenje.
Vozić na sinama sam dobila za jednu novu godinu. Pruga se sklapala u elipsu a ja sam volela da sednem u sredinu i gledam kako voz kruži. Jedna velika lutka. Nu sam nasledila od neke sestre od strica. Imala je više komada garderobe za presvlačenje.