Vratiće se rode

Ha ha ha... Ovo bi vljda trebalo da bude smeshno? Nije fora u tome da neko treba da mi kaze shta je smeshno, a shta ne, nego da je kompletna scena koju je chovek opisao kao urnebesno smeshnu ustvari smarachina na sto nachina. Gluma nula, pricha bezveze... Napisah vec da je posle drugog minuta klipa sve otishlo u... No, smejte se samo, smeh je zdrav!!! ":D

И ја (због разноразних разлога) не готивим малтене пола глумачке екипе,али је серија стварно добра !
Мени је и "премијерна" јер нисам гледао прво приказивање...И сада очекујем сваку суботу и лагано гледам епизоду по епизоду на Тв-у...нећу да скидам и гледам са
нета...

Super je serija

Одлична, забавна, питка... :cool: Велики сам фан и увек могу да је гледам изнова!

pikac je ubedljivo najjaci lik...

kraj su u*****li sve ostalo je savrseno al' kraj *** :D

Крај је заиста.... :eek: Али нема везе, све у свему, јако симпатично, добра прича и одлична глумачка постава!

Nisam gledao seriju kada su je prvi put pustali, gledao pre mesec dana neku scenu iz serije na RTS-u, pa mi palo na pamet da pogledam na Youtubu, odgledam prvu epizodu i pomislim kako je moguce da sve ove godine nisam gledao ovo remek delo. Odgledao sam celu seriju za 3 dana.
Samo mi se kraj nesto ne svidja, nekako je previse srecan.

odgleda seriju za 3 dana
super je samo sto su zadnju epizodu upropastili i nije mi se svidjalo sto psuju onolko puno
pikac i raka su mi najbolji

i nebi ja ovo pustao u 4 popodne na rts-u da moze svako da gleda

То је новогодишњи специјал. Није класичан наставак. Скини и погледај и то! :ok:

А како се зове тај НГ специјал,или се води као нека посебна епизода ?
Иначе ја их имам скинуте све 25 , али гледам полако,још нисам изгледао...

Back