Vratiće se rode

jaaaoooo..gde si se to setio...al ne mogu da verujem da su kapichica ubacili grozno je odglumio iako je trebao samo nekog retarda da predstavlja :lol: plakla sam kad su baba ruzu izbacili banjac je stvarno dobro odglumela i kad je pikac umro ...:sad2:...e dule ovo ni da me takne ..kao limunadu da sma popio,,...:lol: ali pacov DOMOVINA SE LEPOTOM BRANI.....

jaaaoooo..gde si se to setio...al ne mogu da verujem da su kapichica ubacili grozno je odglumio iako je trebao samo nekog retarda da predstavlja :lol: plakla sam kad su baba ruzu izbacili banjac je stvarno dobro odglumela i kad je pikac umro ...:sad2:...e dule ovo ni da me takne ..kao limunadu da sma popio,,...:lol: ali pacov DOMOVINA SE LEPOTOM BRANI.....

Pikac
je najzabavniji lik u seriji
jeste da postoji dosta ljudi koji mogu oponasati narkomana
al Dimitrijevic(cini mi se da mu je to prezime) je to odradio sjajno bez ikakvog karikiranja8-)
A Zika je kralj
tu nema price
rodjen je za onakve uloge
al kad oce da uvalja onu sliku
prejako8-)

kako je bese paju jovanovica nazvao nesto pajovic ...:lol: nemoj da me zajebavas ovo bi ja mogo da nacrtam..ne ovo je aki nacrtao ..je li aki ? i shumanovic...ne mogu da se setim kako ih je nazvao...

Back