Paja Cutura
Poznat
- Poruka
- 9.564
bacicu bombu na tu kucu ako mi pomere termin serije zbog njih
VB
Ima Batu Zivotinju
aka-alijas
Walther
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bacicu bombu na tu kucu ako mi pomere termin serije zbog njih
olichenje narkosa,alkosa,prostitutki,pedofila,komplexica....miiiislim...ovo je dno dna
machke male obrisu postovepazi kad nam sad ovi modusimachke male obrisu postove

ali to booli..ali to booli..

ja ti rekoh...
da da...ali kad pricha o milevi ajnstajn...a pacov znachi nasa riba sve smislila a amer to pokupio...hahaha![]()

plakla sam kad su baba ruzu izbacili banjac je stvarno dobro odglumela i kad je pikac umro ...
...e dule ovo ni da me takne ..kao limunadu da sma popio,,...
ali pacov DOMOVINA SE LEPOTOM BRANI.....jaaaoooo..gde si se to setio...al ne mogu da verujem da su kapichica ubacili grozno je odglumio iako je trebao samo nekog retarda da predstavljaplakla sam kad su baba ruzu izbacili banjac je stvarno dobro odglumela i kad je pikac umro ...
...e dule ovo ni da me takne ..kao limunadu da sma popio,,...
ali pacov DOMOVINA SE LEPOTOM BRANI.....
nemoj da me zajebavas ovo bi ja mogo da nacrtam..ne ovo je aki nacrtao ..je li aki ? i shumanovic...ne mogu da se setim kako ih je nazvao...
jes...al mi tu izgleda kao da boluje od neke neizlechive bolesti O_o al kako je bese reko pacov izvini socijalni program nismo imali u planu...uh..e tu bih ga ubila![]()
axa
tesko djubre
al takav lik drzi seriju
ovaj lik mu je najvece djubre od svih koje je do sada glumio
ooo da..najbolja mi je njegova uloga u Zaboravljeni![]()
sivi dom nesto nisam pratila :? tako da ne pamtim njegovu ulogu...znam samo muziku![]()
sivi dom nesto nisam pratila :? tako da ne pamtim njegovu ulogu...znam samo muziku![]()
aham....ili u zaboravljene kad svi pochnu evo rado evo rado to je tajna jednog sna,daj mi opet onaj sjaj daj mi izgubljeni raj..text zvuchi pateticnoal u filmu je uh....
yeap...al jos bolja mi je ona muzika sto se u 2,3 epizode pushtala..kazu kojo iz D.K. je komponovao