Forever blowing bubbles
Obećava
- Poruka
- 76
Sta god pricali, serija je nevidjena, i kao sto kazu u opisu, serija kakvu smo zasluzili... Po meni jedna od najboljih nasih serija (ako ne i najbolja)... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serija je dobra - samo da nije svaka druga scena nasilna i svaka druga recenica bar sa jednom psovkom,ali nije toliko strasno moze da se gleda.
ropala generacija 90ih ...(dobro nije bas tako,ali...).Dosadi vise kad gledas 12034920358 filmova i serija na temu 90ih u Srbiji(Klopka,Hadersfild,ne mogu vise da ih se sjetim ali ima ih 12 miliona)...Ova nije bas takva ali slicno.Da vidis,...stvarno je vise nema..ja sam je otvorila na dan premijere, ali je lose bila posecena i ugasili su je.Valjda ljudi nisu znali sta da pisu na osnovu prve ili druge...
Dakle, meni se ne dopada.Tema mi je nezanimljiva, a estetika jos manje, muzika je bas cini mi se promasaj, zao mi je jer igraju odlicni glumci, a i puno para je ulozeno...
Mozda se dalje ipak nesto promeni., pa i ja promenim misljenje,...videcemo;-)

8-)Ne znam odakle nekome kredibilitet da neshto ovakvo napishe...,,kultna serija, kakvu ste zasluzili,,
Bash vala, shta smo mi skrivili... :mad:

Potpisujem, pogotovo u delu o muzici, nesto me tu zulja...
Pretenciozna kao i najava (,,kultna serija, kakvu ste zasluzili,,...sta smo mi skrivili?)
Ne gledam!
Bolja mi je ,,Selo gori a baba se ceslja,,![]()
8-)