- Poruka
- 23.504
Pa to je bilo kad sam se vratio, u 1.
A gde je popodnevna kafa? Pišeš a ne daješ.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je bilo kad sam se vratio, u 1.

Ajd onda, laku noć do ponedeljka. Ima Nedelju da prespavam.Vec u ponedeljak idem da vidm, i uzimam automat za kafu, tako da ce je biti u svako doba

Ajd onda, laku noć do ponedeljka. Ima Nedelju da prespavam.

Dobro jutro. Evo kafe da se rasanite, a pogotovo ti Ilke, jer imas veoma vazan posao da mi zavrsis

Ovde nema kafe.Dobro jutro. Evo kafe da se rasanite, a pogotovo ti Ilke, jer imas veoma vazan posao da mi zavrsis

Jel govori kineski?
 Jel govori kineski? Samo čujem cvrkut.
 Samo čujem cvrkut. 
 Ovo je smesno & jadno. Samo da znas mi ne pricamo tako
 Ovo je smesno & jadno. Samo da znas mi ne pricamo tako 
Ja znam da vi pričate skoro k´o Piroćanci.A mislis li da ona znaOvo je smesno & jadno. Samo da znas mi ne pricamo tako

Jedna drugarica mi rekla da je vranjski dijalekat najbliskiji onom koji se koristio u vreme kosovskog boja
  Jedna drugarica mi rekla da je vranjski dijalekat najbliskiji onom koji se koristio u vreme kosovskog boja  Ne mogu ni oni, ni leskovcani, ni drugi juznjaci da govore sa istim smekom ko mi. Mogu samo pokusavati da nas kopiraju
 Ne mogu ni oni, ni leskovcani, ni drugi juznjaci da govore sa istim smekom ko mi. Mogu samo pokusavati da nas kopiraju 

Дај нешто љуто.