Vracanje sebi..

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na Z.kutku je otvorena tema..Bol moje duse..
http://forum.krstarica.com/newreply.php?do=newreply&p=5601307
koji potvrdjuje postavljanje ovakve teme i pitanje:
Da li izlazimo jaci nakon emotivnog bola.. Ja mislim da da.Kao sto mislim da bol ili kako je rekla koleginica forumasica..Bol moje duse..treba odbolovati do kraja..to sam joj i rekla jer u suprotnom postoji zamka u koju mozemo upasti nesvesni toga a to je da ubuduce tu bol za osobom za kojom patimo transformisemo u fikciju i da u svakom narednom muskarcu ili zeni trazimo tog prethodnog/nu...Da sve naredne ljubavi poistovetimo sa prethodnom..trazeci nesvesno slicnosti u zeni ili muskarcu koje bi nas ucinile srecnim a sto bi nas odvelo u neracionalni emototivni zivot

Ako smo zreli i imamo emocionalnu inteligenciju, trebalo bi da izađemo. Mada je svaki čovek ranjiv manje više na iste stvari. Neki put je dovoljan samo miris ili detalj koji zapazimo i koji nas podseti na ono što želimo da zaboravimo i da nas povuče reka osećanja. Da ne govorim, ako npr. osoba koja nam je slomila srce bude viđena u mimohodu, ili još gore ako se javi telefonom i počne istu priču gde je stala kada je sve prslo. Jbg., teško je onda ostati stabilan iako misliš da si preboleo

de tempore... nisam ti ja prijatelj, ako imaš nešto konkretno kaži i ne spamuj ovko finu temu.

gore,u jednoj recenici rekao sam ti mnogo toga ,ubice te tvoja gordost,i svakoga,a ona je upravo i odgovor na kuckinu temu,gordost razvija ljudski egoizam i hedonizam do neslucenih razmera,covek se nadje u nepremostivom sukobu sa okruzenjem,i logican nastavak je bezanje u samog sebe,a ne vracanje,sto je zamena teza,a sto opet vodi u poremecaj mentalnog sklopa,koji se zavrsava ocajem,u kome toliko naduvano JA ne moze da sagori.ako sagori ,covek poludi ili se samoubije,ili obuce rizu,iskreno ti zelim da izaberes ovo poslednje :D
zastoo coravi ljudi vise vide od okatih?:confused:

gore,u jednoj recenici rekao sam ti mnogo toga ,ubice te tvoja gordost,i svakoga,a ona je upravo i odgovor na kuckinu temu,gordost razvija ljudski egoizam i hedonizam do neslucenih razmera,covek se nadje u nepremostivom sukobu sa okruzenjem,i logican nastavak je bezanje u samog sebe,a ne vracanje,sto je zamena teza,a sto opet vodi u poremecaj mentalnog sklopa,koji se zavrsava ocajem,u kome toliko naduvano JA ne moze da sagori.ako sagori ,covek poludi ili se samoubije,ili obuce rizu,iskreno ti zelim da izaberes ovo poslednje :D
zastoo coravi ljudi vise vide od okatih?:confused:

pa nije ovo tema o meni vec o tvom vracanju sebi... :) a i ovo govori o opsednutosti...ali ne mojoj.

Back