Ja mislim da retko ko ima problem da se vrati rok. Problem je što zemlju vode idioti, i kada su ti Ministri Vulin i Keramičar, o čemu pričamo?
Ako hoćeš profi vojsku, onda moraš da imaš najbolji i najstrucniji vojni kadar, koji ima iskustva u ratu.
Po kapitulaciji Srbije 1999-e, pa na ovamo, svako ko je bio u ratu, komandovao i imao iskustvo, nije dugo bio na položaju, ili nije mu bilo dozvoljeno da bude na položaju.
Kakva vojska može da bude u zemlji koja je okupirana i iznutra i spolja? NATO kontroliše Generalštab, a Hil je kontrolisao Vučića.
Zato mu i daju da kupuje oružje razno, jer bez njihovog odobrenja ne može ista da uradi. Kad vidiš ko trenira sa našom vojskom iz Amerike, vidiš u koji rang te stavljaju.
Srbija prvo mora da se očisti od taloga, da se oslobodi bremena i NATOa, i da reorganizuje vojsku, da odabere šta je najbolje za nas reon i teren, i da najbolji naprave vežbe, standard i prerade Rodove vojske po 21om veku, i toj nameni.
Rusi mogu da koriste iste metode jer njihovi vojnici su potrošna roba, meso za chelik. Mi nemamo taj kapacitet.