Vraćanje obaveznog vojnog roka

Primetio sam da u Srbiji izuzetno vole upotrebljavati reč "bukvalno"

Ratovi u Bosni i na Kosovu nisu izgubljeni. Rat na Kosovu se završio sa kumanovskim sporazumom i rezolucijom saveta bezbezdnosti Ujedinjenih Nacija prema kojom je Kosovo sastavni deo Srbije.
Jesi bio na Kosovu skorije?
1244 je mrtvo slovo na papiru, kao sto je bio Minski Sporazum sa mnogo ozbiljnijim igračima. Vučko pokušava da nađe način da zvanično prizna Kosovo a da ne bude kriv, i ako ne priznaje da smo sve dole priznali.

Šta bi sa Krajinom?
Da, RS je velika pobeda gde muslimani vode glavnu reč.

Jesi bio na Kosovu skorije?
1244 je mrtvo slovo na papiru, kao sto je bio Minski Sporazum sa mnogo ozbiljnijim igračima. Vučko pokušava da nađe način da zvanično prizna Kosovo a da ne bude kriv, i ako ne priznaje da smo sve dole priznali.

Šta bi sa Krajinom?
Da, RS je velika pobeda gde muslimani vode glavnu reč.
:hahaha: muslimani vode glavnu reč u Republici Srpskoj :hahaha:

Rat na Kosovu nije bio poraz. Prestani lupetati jer očigledno nemaš pojma.
A kako se zove to kad predaš neprijateljskoj vojsci kontrolu nad teritorijom? Ajde koji se termin koristi? Ako je to naše i ako nismo izgubili zašto onda ne smemo imati dole vojno, političko i institucionalno prisustvo? Ajde manje mitova i lupetanja sa tvoje strane. Jedini lupetaš ti. Rat se dobija tako što neprijatelja nateras da ti ustupi teritoriju ili ako ga primoraš na totalnu kapitulaciju. Jedina uteha nam je što nismo kapitulirali na celoj teritoriji nego samo na tih 15%. Druga stvar potpisivanjem sporazuma sa Vladom Kosova mi smo im dali priznanje. Zato ne lupaj molim te.

A kako se zove to kad predaš neprijateljski vojsci kontrolu nad teritorijom? Ajde koji se termin koristi? Ako je to naše i ako nismo izgubili zašto onda ne smemo imati dole vojno, političko i institucionalno prisustvo? Ajde manje mitova i lupetanja sa tvoje strane. Jedini lupetaš ti. Rat se dobija tako što neprijatelja nateras da ti ustupi teritoriju ili ako ga primoraš na totalnu kapitulaciju. Jedina uteha nam je što nismo kapitulirali na celoj teritoriji nego samo na tih 15%. Druga stvar potpisivanjem sporazuma sa Vladom Kosova mi smo im dali priznanje. Zato ne lupaj molim te.
Mnogo lupetaš

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Kosmetski_odred_mira

Ne, ti lupetaš. Taj odred ne postoji i nikada posle 99 nije bio raspoređen na Kosovu. Nisi mi odgovorio kako se to zove kada predaš neprijateljskoj vojsci teritoriju? Ajde odgovori nešto konkretno a nemoj Slobinu i Radikalsku mitomaniju. Da li si toliko nepismen da ne znaš da drzave koje se međusobno ne priznaju ne potpisuju međusobno dokumenta? Da li znaš da mi priznajemo carinsku kontrolu te države Kosovo, njihove isprave, tablice i da smo im predali elektroprivredu i sve institucije dole baš tim Briselskim sporazumom. Odgovori na jedno pitanje argumentovano pa pokaži nešto drugo osim šešeljevskog lupetanja.

Ne, ti lupetaš. Taj odred ne postoji i nikada posle 99 nije bio raspoređen na Kosovu. Nisi mi odgovorio kako se to zove kada predaš neprijateljskoj vojsci teritoriju? Ajde odgovori nešto konkretno a nemoj Slobinu i Radikalsku mitomaniju. Da li si toliko nepismen da ne znaš da drzave koje se međusobno ne priznaju ne potpisuju međusobno dokumenta? Da li znaš da mi priznajemo carinsku kontrolu te države Kosovo, njihove isprave, tablice i da smo im predali elektroprivredu i sve institucije dole baš tim Briselskim sporazumom. Odgovori na jedno pitanje argumentovano pa pokaži nešto drugo osim šešeljevskog lupetanja.
Da ti vojni stručnjak Lazanski objasni kako se završio rat na Kosovu:

Da ti vojni stručnjak Lazanski objasni kako se završio rat na Kosovu:

Lazanski je stručnjak do mojega i nazad. Novinar koji je video prodju da sere o popularnim temama i da se dodvorava nepismenoj masi. Uostalom taj Ćaci isto ne zna definiciju poraza u ratu. PORAZ je znaš ono kad izgubiš teritoriju, stanovništvo i nemaš nikakvu kontrolu nad oblastima koje predaš. Tvoj mozak nema kapaciteta da shvati činjenice zato i živiš izuzetno bedan i tragičan život.

Alo pavijanu, rat na Kosovu nije izgubljen.
Jeste. Vojska se povukla i druga sila je uspostavila kontrolu. Vlast u Beogradu je sela i potpisala sporazum sa samoproglašenim Kosovom i tako je Beograd priznao stanje stvari kakve i jesu na terenu. Pavijani su te pravili po brdima šugoslavije jer nemaš kapaciteta da ukapriras da vojska koja preda teritoriju nije pobednik rata.

Jeste. Vojska se povukla i druga sila je uspostavila kontrolu. Vlast u Beogradu je sela i potpisala sporazum sa samoproglašenim Kosovom i tako je Beograd priznao stanje stvari kakve i jesu na terenu. Pavijani su te pravili po brdima šugoslavije jer nemaš kapaciteta da ukapriras da vojska koja preda teritoriju nije pobednik rata.
Rat na Kosovu nije izgubljen. Vojska nije predala teritorij.

Gazivode
Granica i carina
Pozivni broj
Tablice
Zabranjen dinar
Zabranjene srpske isprave
Kosovska policija
Pravi se kosovska vojska
Predate opštine
Predato sudstvo
Predat katastar
Rasformirana Civilna Zastita
Srbi polažu zakletvu Državi Kosovo
1000009414.jpg

Gazivode
Granica i carina
Pozivni broj
Tablice
Zabranjen dinar
Zabranjene srpske isprave
Kosovska policija
Pravi se kosovska vojska
Predate opštine
Predato sudstvo
Predat katastar
Rasformirana Civilna Zastita
Srbi polažu zakletvu Državi Kosovo
Pogledajte prilog 1779292
Prestani upotrebljavati reč Srbi i prestani mitomanisati

Rat na Kosovu nije izgubljen. Vojska nije predala teritorij.

https://youtu.be/UxmI7YtODuk?si=UsS4psLJ2A1qfgW7 Ovo je tebi pobeda? Strani oficir izdaje naređenje ovim mungosima partizanskim. Gospodin rekao kraj rasprave i oni tutanj. Kako to da nam poraženi komanduje da se sklonimo? 🤣🤣🤣🤣 Idi druže leči se i ne brini briga jer nisi ni sposoban da brineš o bilo čemu.🤣🤣🤣 Bukvalno vojska potpisala sporazum u Kumanovu o predaju kontrole nad teritorijom. 🤣🤣🤣

Back