ЦрниГавран
Domaćin
- Poruka
- 4.262
To već govorim dugo vremena. Imao sam nekoliko ortaka što su služili vojsku u razmacima od po par godina. Tipa negde tamo 2015-2017 mi je ortak govorio da je proveo više vremena kopajući rovove i chisteci klozete nego što je proveo koristeći pušku. Tad su im dali da opali dal jedan okvir ili par metaka, ne sećam se. Bio je ljut i razočaran.Pošto sam radio u pomenutoj mentalnoj ustanovi koja se zove Vojska Srbije i to baš u jedinici pri Komandi za Obuku (KZO) mogu sa sigurnošću da tvrdim da ova ćacilend vojska nema kapacitete ni da drži stražu-čuvarsku službu kako treba bez da preoptereti ljudstvo a tek nema kapacitet da primi 20.000-30.000 regruta godišnje. Ovo je tema za matore dementne psihiće na hepiju, pinku i za informer. Uvodjenje vojnog roka je toliko glupa tema da je tu negde u rangu sa raspravom o Karleusinom mladežu.
Drugi ortak je bio 2019e, taman pre virusa i rekao je da je pucao više, ali opet premalo za neku ozbiljnu obuku.
I ovaj treći je služio pre godinu dve i isto bio razočaran obukom, oružjem i manje više svim. Gledao onu seriju na RTS i mislio da je tako, onda suzio Kalas stariji od njega.