Vozovi za udaju

To ste upravu, vozovi dolaze i odlaze, sve dok postoji pruga uredu je...
Nažalost dečaci nam postali devojčice sa greškom, nije ni čudo što među damama hara emancipacija i fenimizam.

Taj poslednji voz se uglavnom smatra da je oko 35-te god pre svega zbog radjanja dece, ukoliko deca nisu motiv onda je to relativno.
U sustini niko ne moze znati kada je taj posledni voz tacno ali to je obicno poslednja prilika za brak koja se ukaze jer takvih prilika nece biti u izobilju, neke mozda nikada nece imati prilku a za neke ce mozda biti samo jedna pa ukoliko je prokockaju usled kalkulisanja onda se moze reci da je voz prosao, samo sto se to tek kasnije shvati.

Znači, možda je bolje biti na peronu, nego ufatiti pogrešan voz.
Međutim...ako je voz pravi, a propustite poslednji, onda da se menja prevozno sredstvo...

Pa jeste, najsigurnije je ići peške, a može i biciklom ...

Znači, možda je bolje biti na peronu, nego ufatiti pogrešan voz.
Međutim...ako je voz pravi, a propustite poslednji, onda da se menja prevozno sredstvo...

Pa jeste, najsigurnije je ići peške, a može i biciklom ...
Ja glasujem za bicikl :D

14vh204.jpg

:rotf: citam ispovesti na nekom bosanskom portalu i odmah se setim ove teme
mora da je postavljac mislio na ovakve primere

Nedavno sam bila na svadbi i kad je došao red na hvatanje buketa, stala sam i ja, iz fore. Ne znam kako ali eto, baš sam ja uhvatila buket i u trenutku kad mi je pao u ruke, u mene se zaletjela žena od trideset i nešto godina i doslovno mi ga otela iz ruke pri čemu se buket raspao. Počela se derati da ga pustim, da sam mlada. Ne znam šta da mislim – jel doista postoji takav očaj?

topispovesti.com.ba

Back