Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.701
S obzirom na cenu plina verovatno su sad vise na ceni vozila na plin [ili ne] ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
50k evra, nikad ja to nisam rekao, ratkapne su odavno skinute, samo vracanje na fabriku polako ali sigurno, vec sam mu uradio polurestauraciju i nastavljam dalje.Mislim jbt kao kad bih te sad pitao jel si promenio ratkapne na autu jer si imao bedne pijacarske a ovamo auto ti vredi 50000€
Plin produžuje radni vijek motora poradi čistog izgaranjaNemaš sad ništa na plin da ide jer su motori od lakih legura i imaju 3 cilindra - ko babini zubi.
To objašnjava i cena plina koja je pre par godina skoro dostigla cenu benzina pa kada su ljudi odustali onda je pala. Vrlo kurtonski od države.
Svaka čast, ne znam tvoje financije ali ovo što pišeš je za svaku pohvalu svakako50k evra, nikad ja to nisam rekao, ratkapne su odavno skinute, samo vracanje na fabriku polako ali sigurno, vec sam mu uradio polurestauraciju i nastavljam dalje.

Bogami sad su trenutno tesneSvaka čast, ne znam tvoje financije ali ovo što pišeš je za svaku pohvalu svakako![]()
ali bice opet kinte.Ima resenja i za to, paliti na benzin i voziti povremeno i nema kondenzata.Nemoj da se ložiš džabe seti me se kada se raspadne usled kondenzata tj vode u ulju i glave motora/ventila![]()
Brate ne razumem te.Nemaš sad ništa na plin da ide jer su motori od lakih legura i imaju 3 cilindra - ko babini zubi.
To objašnjava i cena plina koja je pre par godina skoro dostigla cenu benzina pa kada su ljudi odustali onda je pala. Vrlo kurtonski od države.
Vozi se, jako malo ali ipak se voziProdaj to ako ne voziš posle ćeš voziti na otpad o svom trošku. Automobili propadaju najviše od stajanja. Evo mi nismo vozili ladu mesec ipo dana i crkla prskalica za stakla.

Naci kad budem prodavao mog krsa da mi napises ovaku recenziju moze aE ovo je NOV auto!!! Kupljen od prvog i jedinog vlasnika (1937. godište). Jedinstven, UNIKAT u celoj Srbiji, a verovatno i u Evropi.
Pežo 206 proizveden 2007. godine i kupljen u Srbiji (03.12.2007. a prvi put registrovan 03.12.2008.god) kod ovlašćenog distributera i servisera ,,Verano Motors", sa odličnim 1.4 benzinskim četvorocilindričnim motorom, snage 55kw/75ks, i perfektnim 5-to stepenim manuelnim menjačem.
Auto je u perfektnom FABRIČKOM stanju, kako spolja tako i unutra, maksimalno očuvan sa pređenih svega 9964(devet hiljada devet stotina šezdeset četiri) originalna kilometra.
Elegantna, PRVA fabrička bordo metalik boja sa dosta perli.
Auto nikad nije lupan, farban, havarisan, pokisao ili pao sneg na njega! Stalno garažiran. Kada uđete u auto, jos uvek miriše na NOVO.
Ceo auto u prelepoj prvoj fabričkoj boji!!!
Tehnički i mehanički bez greške, motor odličan, kvačilo perfektno, menjač kao u sir, u vožnji nov. Motor nikada nije opran (paučina). Enterijer jednom rečju NOV. Pepeljara i upaljač, naravno, nikada nisu korišćeni.
Sve četiri gume kao nove, prve fabričke ,,Michelin energy" 175-65-14, DOT 3507.
Rezervni točak, i komplet alata nikada nije korišćen.
Poslednji servis, zamena ulja (Total Quartz 9000, 5W40) i filtera urađen 05.10.2020.god na 9631km.
Auto ima centralnu daljinsku bravu (dva ključa-nova), podizače stakala, servo volan, fabričku muziku sa komandama na volanu, klimu koja odlično radi i hladi, svetla za maglu i registrovan je do 12. meseca 2023.god.
Tehnički prošao kao nov. Sva stakla su iz prve ugradnje, originalna sa oznakom 7.
Sve na autu je fabričko i originalno, u izuzetnom stanju, samo je akumulator nov (u garanciji).
Ko hoće unikat, za ljubitelje, kolekcionare, za ozbiljne i zahtevne, za one koji znaju da cene svoje vozilo, kako bi vožnja uvek bila zadovoljstvo, JEDINSTVEN PRIMERAK PEŽO-a 206.
Bez konkurencije!
https://www.polovniautomobili.com/a...ugeot-206-14-fabrika?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0
Netacno.Plin produžuje radni vijek motora poradi čistog izgaranja![]()
Netočno i dokazano kroz zdravi razum i još više zdrave oči. Nedavno sam na 18000 km provjerava ulje(orginalno) i još uvik nije crno, lagano smeđkasto je, dok dobro znam da se kod benzinac crni nakon niti 1000km. Ulje kod naftaša se crni posve doslovno sljedeću dan. Što se tiče ventila, znam više primjera na Renault i FIAT 8v motorima s naknadnom ugradnjom plina da su na plin prešli po 300tkm bez problema. 16v motori su osjetljiviji ali na ovoj temi je napisano da je Taxi vozilo Citroen C5 1.8 16v s ugrađenim plinom prevalio ogromnu kilometražu . Sve je to riječ o naknadnoj ugradnji, kod mene je marokanska podružnica firme iz prijateljske socijalističke Rumunije pod francuskom polukapitalističkom kapom ugradila tvorničku instalaciju s kojom dolaze i pojačani ventili pa vjerujem da neće biti velikih problemaNetacno.
Dokazano kroz godine i praksu.
Benzin inace nema prljavo ulje kao dizelas pa tako da ta cistoca od plina nije tacna a pogotovo sto od plina koji ima vecu temperaturu sagorevanja od benzina sagorevaju ventili i dihtung glave i stvara se kondenz u auspuhu pa zadnji lonac zna daleko cesce da se menja nego kad se vozi na benzin.
Ali uvideces vec kako je to sa godinama i kilometrima.
E to neki specijalni benzinacne crni se ulje kod benzinaca, meni nakon 10tkm i dalje zuto, dolijem oko pola litre na tu kilometrazu.