Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.703
Kazu ko vozi na plin mora cesce da kontrolise ventile, da sipa neki aditiv itd.
Jel istina ?
Jel istina ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2015 Mazda 6, motor 2.0, 165 konja, automatik.Koji auto koje godiste?Meni treba nesto 2.0 izdrzljiv za duze voznje.
Ne pije ti mnogo.Ja sam imao benzinca 1.6 motor ispod 10 nije nikada pio po gradu.
Pa važe za vrlo pouzdane, evo ja sam prešao 220 hiljada km i nisam imao ništa osim redovnog održavanja. A što se prostora tiče, imam 195cm i prostora ima više nego dovoljno.Odlicno.Posto sam visok imam problem i sa prostorom pa moram traziti i najveci komfor kad kupujem auto.To je extra da benzin ne ide po gradu 8.5 litara.Jel skupo odrzavanje kako se mazde kvare?Nisam nikada vozio.
Механичари су прилично једногласни, атмосферски бензинац – Јапанац.Odlicno.Posto sam visok imam problem i sa prostorom pa moram traziti i najveci komfor kad kupujem auto.To je extra da benzin ne ide po gradu 8.5 litara.Jel skupo odrzavanje kako se mazde kvare?Nisam nikada vozio.
Mazdini skyactiv-g za svaku preporuku sa manuelnim menjacem .. Kod njih automatic zna cesto da bude problem ali to je na km +200k kmOdlicno.Posto sam visok imam problem i sa prostorom pa moram traziti i najveci komfor kad kupujem auto.To je extra da benzin ne ide po gradu 8.5 litara.Jel skupo odrzavanje kako se mazde kvare?Nisam nikada vozio.
Znaju da rdjaju a delovi nisu bas jeftini.Odlicno.Posto sam visok imam problem i sa prostorom pa moram traziti i najveci komfor kad kupujem auto.To je extra da benzin ne ide po gradu 8.5 litara.Jel skupo odrzavanje kako se mazde kvare?Nisam nikada vozio.
Atest boce je na 10 godina a sistema na 5.Kod nas u kući dva auta na plin i jedan na metan. Mnogo se vozamo i moja je računica da se isplati posle 5000 km a to ja pređem za dva tri meseca.
Sad na jednom treba da uradim onaj desetogodišnji atest i da menjam bocu pa sve izlazi 24000, ali to je na 10 godina.
Ja o drugim opcijama ne razmišljam. Metan je bolji ali onda nemaš gepeka, a meni je to bitno.
Jedini dobar motor koji je opel pravio od dizela je 2.2 dti.Covek napisa 2015 a ti pises o rdji?
Smesno.
Znas, i Opel je nekad imao lose dizel motore. Ako pricamo o modelima od pre 35 godina.

A da umisto tih navodnih 1000 evropskih novaca za nekakav elektronički sklop, utroše za nabavu čitave druge makinjeElektronika pumpe na svakom Opelu 1000 evra dankešn![]()
Ti si zaostao lik koji pojma nema o kolima a to opet potvrdjujes.Elektronika pumpe na svakom Opelu 1000 evra dankešn![]()
Komša ti je komad budale. Možeš za toliko evropskih novaca naći solidno polovno, pogotovo prijekorone.Jeste evo napisao sam koliko je platio komšija za vektru - 1000 evra. Prodao i kupio opet novog opela što je meni bilo nezamislivo.
Fakultetski obrazovan, za tebe prodavca je elita.Komša ti je komad budale. Možeš za toliko evropskih novaca naći solidno polovno, pogotovo prijekorone.
kako god ti kažeš Lepi MarioFakultetski obrazovan, za tebe prodavca je elita.