Voziti auto na plin ili ne

Odlicno.Posto sam visok imam problem i sa prostorom pa moram traziti i najveci komfor kad kupujem auto.To je extra da benzin ne ide po gradu 8.5 litara.Jel skupo odrzavanje kako se mazde kvare?Nisam nikada vozio.
Pa važe za vrlo pouzdane, evo ja sam prešao 220 hiljada km i nisam imao ništa osim redovnog održavanja. A što se prostora tiče, imam 195cm i prostora ima više nego dovoljno.

Odlicno.Posto sam visok imam problem i sa prostorom pa moram traziti i najveci komfor kad kupujem auto.To je extra da benzin ne ide po gradu 8.5 litara.Jel skupo odrzavanje kako se mazde kvare?Nisam nikada vozio.
Механичари су прилично једногласни, атмосферски бензинац – Јапанац.

Kod nas u kući dva auta na plin i jedan na metan. Mnogo se vozamo i moja je računica da se isplati posle 5000 km a to ja pređem za dva tri meseca.
Sad na jednom treba da uradim onaj desetogodišnji atest i da menjam bocu pa sve izlazi 24000, ali to je na 10 godina.
Ja o drugim opcijama ne razmišljam. Metan je bolji ali onda nemaš gepeka, a meni je to bitno.

Kod nas u kući dva auta na plin i jedan na metan. Mnogo se vozamo i moja je računica da se isplati posle 5000 km a to ja pređem za dva tri meseca.
Sad na jednom treba da uradim onaj desetogodišnji atest i da menjam bocu pa sve izlazi 24000, ali to je na 10 godina.
Ja o drugim opcijama ne razmišljam. Metan je bolji ali onda nemaš gepeka, a meni je to bitno.
Atest boce je na 10 godina a sistema na 5.

Kakvih gluposti cu cuti od tebe usled tvog neznanja je za medalju.
Treba da znas da nista nije bolji od 2.0DTI a kad mu crkne pumpa tu ide VP44 koja je drasticno skuplja od one pumpe koju nosi 2.0DTI pravljen do 2003 godine. Mana im je elektronika pumpe i to na oba motora s tim sto se lakse popravljala na 2.0DTI.
Tako da ne pricaj meni o tome sta valja jer ja sam prosao daleko vise sa kolima od svih vas ovde na forumu i nisam internet znalac kao ti nego sam ih imao i vozio.
Ti pricas o rdji covece na autu iz 2015 jer si cuo da Mazda rdja sto jeste istina ali to vazi za modele od pre maltene 20 godina.

Elektronika pumpe na svakom Opelu 1000 evra dankešn :lol:
Ti si zaostao lik koji pojma nema o kolima a to opet potvrdjujes.
Elektronika se skine i odnese u Staru Pazovu kod elektronicara koji je opravi za 100€ i ti je samo vratis i palis auto kao da nikad nije imao problem.
Kapito?
Ali sta ti mozes znati o kolima kad si imao do sad par automobila u svom vlasnistvu i to samo benzince.
Idi zalivaj cvece.

Back