VOLVO I SAAB

Dakle, kao sto sam najavio u soferskoj kafani, stigle nove kocije.

Volvo V70XC
januar 2001
2.5 turbo
200 KS (mozda i 210, ne znam koja je turbina unutra)
230.000 km
sekvencijalni plin
izuzetno ocuvan za svoje godiste i kilometrazu. Razlog tome je sto je uglavnom vozen do inostranstva (zapadna Evropa) i nazad.

Napred2-1.jpg

Nazad1-1.jpg

Enterijer2-1.jpg

Enterijer1-1.jpg

Nazad3-1.jpg

Napred3-1.jpg

Enterijer3-1.jpg

Mislim da bi gazda Jomini bio zadovoljan jednim ovakvim primerkom :klap: . Sad se iskreno nadam sneznim padavinama da se malo veselim po snegu. Znam da ne moze da uradi sve ono sto moze allroad quattro, ali nema veze, posluzice.
Nema ulaganja u automobil, sve funkcionise, a videcemo dokle ce :whistling: .

Мало се лошије види, али ако се не варам, прва улагања ће ти наићи већ наредних дана када падне снег за зимске гуме :)

У сваком случају, честитам, све најбоље, пуно километара да пређеш и да те лепо служи ;)

Него, јел' ова табла само прљава или је тако светло-сиве боје иначе?

Greska. U prvim modelima od 1998 do 2002 je sigurno T6 biturbo. To je motor iz serije 960/S90 koji je redukovan za 200 ccm i svaka od turbina opsluzuje po 3 cilindra.
Provericu... mislim da je jedna turbina samo sto je "podeljena" tako da pola upumpava vazduh u 3 cilindra a pola u sledeca 3... ali sto se damnjana tice nije ti to ni bitno toliko opusti se hehe :)

A ovaj autic sto ti je stigao... sta reci... fantazija :)

Dakle, kao sto sam najavio u soferskoj kafani, stigle nove kocije.

Volvo V70XC
januar 2001
2.5 turbo
200 KS (mozda i 210, ne znam koja je turbina unutra)
230.000 km
sekvencijalni plin
izuzetno ocuvan za svoje godiste i kilometrazu. Razlog tome je sto je uglavnom vozen do inostranstva (zapadna Evropa) i nazad.
Mislim da bi gazda Jomini bio zadovoljan jednim ovakvim primerkom :klap: . Sad se iskreno nadam sneznim padavinama da se malo veselim po snegu. Znam da ne moze da uradi sve ono sto moze allroad quattro, ali nema veze, posluzice.
Nema ulaganja u automobil, sve funkcionise, a videcemo dokle ce :whistling: .

nemoj prizivas sneg. Sta cemo mi sa losim gumama i prednjom vucom? :sad2::sad2:
ima licno tebe vozem ako se zaglavim negde :D:hahaha:

Мало се лошије види, али ако се не варам, прва улагања ће ти наићи већ наредних дана када падне снег за зимске гуме :)

У сваком случају, честитам, све најбоље, пуно километара да пређеш и да те лепо служи ;)

takva je inace. Kod maldjih modela je drugacija, malo lepsa tabla. Meni ta tabla i nije nesto. Kod R modela je dosta dobra.

Poslednja izmena:

Ne vide se gume najbolje, ali slikacu ih. Uglavnom, gume su stare nekoliko meseci, Pirelli M+S, tako da nema tu ulaganja. Videcemo u aprilu da nabavimo neke cisto letnje, da sacuvam ove za sledecu zimu.
Tabla jeste neko blesave sive boje, ali da je cista - bas i nije. U subotu ce ici na malo detaljnije pranje, veceras dobija samo glanc spolja. I hvala na cestitkama, nadam se da cu se voziti mirno i udobno.

Provericu... mislim da je jedna turbina samo sto je "podeljena" tako da pola upumpava vazduh u 3 cilindra a pola u sledeca 3... ali sto se damnjana tice nije ti to ni bitno toliko opusti se hehe :)

Sad ne bih znao tacno da ti kazem kako je konstruisana turbina, to sam vec ranije cuo sto si ti naveo. Ali, provericemo veceras kod majstora pa cu da javim. Ipak mislim da su dve manje odvojene turbine. Videcemo.
A Damnjan ima pivo kako god bilo, ili od tebe ili od mene :klap: .
Drago mi je da ti se svidja limuzina, sad odoh da ga pokupim.

ma zez...nego me interesuje samo. Cisto zbog ovog sto pisem za fax.

Znadoh jednog vlasnika T6 pa ga ne pitah. Secam se da me pitao jel ocu da me provoza. Ni sam ne znam sto sam odbio. Bilo mi malo glupo. To je bio momak od prodavacice koja radi u prodavnici pored mene :D

inace, bio je full T6. Imam i slike, al zamislite ga: crne boje, crn enterijer. Full oprema.

Back