MilosB
Iskusan
- Poruka
 - 6.571

T6 ima 268 ks (200 kW)
i cek, taj ima tri litra motor, a ovaj T6 ima sa 2.9 i 2.8(za ovaj nisam siguran)
Prva generacija ima sestake od 2922 i 2783 ccm, a druga generacija sestake od 2998 i 3192 ccm.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
T6 ima 268 ks (200 kW)
i cek, taj ima tri litra motor, a ovaj T6 ima sa 2.9 i 2.8(za ovaj nisam siguran)

al sam je preradio za fax 
 ko to zna sta je preradjivano i odakle su... ma to ti ne treba haha 
)Postoji najnoviji t6 koji ima 2953cca 285hp 400Nm... i tvrdim da svaki t6 motor ima jednu turbinu![]()
Greska. U prvim modelima od 1998 do 2002 je sigurno T6 biturbo. To je motor iz serije 960/S90 koji je redukovan za 200 ccm i svaka od turbina opsluzuje po 3 cilindra.
 da T6 ima dve turbine, al reko nisam ni ja bio siguran : )

. Sad se iskreno nadam sneznim padavinama da se malo veselim po snegu. Znam da ne moze da uradi sve ono sto moze allroad quattro, ali nema veze, posluzice.
 .
 Provericu... mislim da je jedna turbina samo sto je "podeljena" tako da pola upumpava vazduh u 3 cilindra a pola u sledeca 3... ali sto se damnjana tice nije ti to ni bitno toliko opusti se heheGreska. U prvim modelima od 1998 do 2002 je sigurno T6 biturbo. To je motor iz serije 960/S90 koji je redukovan za 200 ccm i svaka od turbina opsluzuje po 3 cilindra.

Dakle, kao sto sam najavio u soferskoj kafani, stigle nove kocije.
Volvo V70XC
januar 2001
2.5 turbo
200 KS (mozda i 210, ne znam koja je turbina unutra)
230.000 km
sekvencijalni plin
izuzetno ocuvan za svoje godiste i kilometrazu. Razlog tome je sto je uglavnom vozen do inostranstva (zapadna Evropa) i nazad.
Mislim da bi gazda Jomini bio zadovoljan jednim ovakvim primerkom. Sad se iskreno nadam sneznim padavinama da se malo veselim po snegu. Znam da ne moze da uradi sve ono sto moze allroad quattro, ali nema veze, posluzice.
Nema ulaganja u automobil, sve funkcionise, a videcemo dokle ce.

Мало се лошије види, али ако се не варам, прва улагања ће ти наићи већ наредних дана када падне снег за зимске гуме![]()
У сваком случају, честитам, све најбоље, пуно километара да пређеш и да те лепо служи![]()
Него, јел' ова табла само прљава или је тако светло-сиве боје иначе?
Мало се лошије види, али ако се не варам, прва улагања ће ти наићи већ наредних дана када падне снег за зимске гуме![]()
У сваком случају, честитам, све најбоље, пуно километара да пређеш и да те лепо служи![]()
Него, јел' ова табла само прљава или је тако светло-сиве боје иначе?
Provericu... mislim da je jedna turbina samo sto je "podeljena" tako da pola upumpava vazduh u 3 cilindra a pola u sledeca 3... ali sto se damnjana tice nije ti to ni bitno toliko opusti se hehe
A ovaj autic sto ti je stigao... sta reci... fantazija![]()
 .Provericu... mislim da je jedna turbina samo sto je "podeljena" tako da pola upumpava vazduh u 3 cilindra a pola u sledeca 3... ali sto se damnjana tice nije ti to ni bitno toliko opusti se hehe
A ovaj autic sto ti je stigao... sta reci... fantazija![]()
nemoj prizivas sneg. Sta cemo mi sa losim gumama i prednjom vucom?
ima licno tebe vozem ako se zaglavim negde![]()

Srecno da te sluzi ...Dakle, kao sto sam najavio u soferskoj kafani, stigle nove kocije.