VOLVO I SAAB

Oktaviju ni u jednoj varijanti. Neka hvala, losa kopija VW.

D5 AWD je izuzetno redak i dobar primerak ne ulazi u moj budzet. A i kad bi bilo para pre bih razmisljao o varijanti XC70.

Allroad bi cak i mogao da nadjem povoljno, ali bih morao dobro da se pomucim. Btw, jesam li ja vec postavio negde ovaj snimak?

Time je sve receno.

Znam za te kradje, zato mi je A6 poslednja opcija. A da je moguce - moguce je. Ima tu i onaj snimak kada 100 i A6 osvajaju skijasku skakaonicu u Finskoj. Samo kada se setim gde je sve moja stotka isla po snegu i ledu :whistling: .
Mogu ti reci da je generalno polovan V70 D5 skuplji od E220 CDI. Ni ja nisam verovao, ali sto duze svrljam po internetu sve vise saznajem da moram dublje da zavucem ruku u dzep za V70. Dobro, verovatno je E270 skuplji od V70, ne znam jer ga nisam ni trazio.
Nemam pojma, sve vise sam u dilemi tj. trilemi.

S60 i S80 su sto se motora tice OK, ali je S60 jednostavno losije napravljen od V70 i S80. Nisam ulazio u detalje, ali ako ti neko ko je u stalnom kontaktu sa njima i zna sta se i koliko cesto kvari, treba ga poslusati.
A S90 pepustam tebi...

moj drug prodaje S80 2.5L dizel140ks automatik. Bordo boja. Od opreme nema xenone i nema kozhu. Pre nekoliko meseci je uradio na 102 000km, cini mi se, veliki servis od 193 000dinara. Posle i pre toga je redovno odrzavan. Mislim da mu je kilometraza oko 120 - 130 000km sada. Vlasnik pre njega je radio servis na menjacu od 1 500eura, jer se malo manijacio prebacujuci cesto iz 2 u 3 i u D i tako. Nisam video da neko cuva toliko avto. Tipa, pranje cesto, poliranje 6 meseci... tipicna ljubav prema avtu. Retkost. Stvarno za svaku pohvalu.

zainteresovan?

Poslednja izmena:
Koliko drug trazi? Koje godiste?
Cini mi se da je kod Luke na plac za prodaju neko iz KG doterao neki S80 matic. Isto je bio u Sopotu da mu rade menjac, izgleda da se ti menjaci nisu nesto pokazali.

E rođaci, koji su to prevaranti, Luka i Dragan. Tih 190.000 u danasnje vreme dođe dve i kusur hiljade evra. Veliki servis za taj auto je realno 350 evra, i nek su mu menjali diskove, plocice to sve izađe na maksimalno 700 jevreja. Ali dobro, Luka živi od ljudi koji se zalete kod njega. Posle svi kunu Volvo umesto da proklinju Luku prevaranta.

Profimare, šta beše u pitanju, da ne vrtim strane...

Back