VOLVO I SAAB

e bash taj..lik u nemackoj ga ima, ja i jos dva lika smo pogadjali godiste ja reko 2002, jedan reko prvo i jedan reko trece...auto je 96` sa svime unutra koza, klima..sve...prodaje ga za nekih tri soma...a auto ko nov..znaci jedna ogrebotina, rdja..ma kaki....
meni voda na usta...

Da, ali je taj stranac. Ovde je skuplji. Evo sad sam video jednog sivog V40, kao sa slike gore

i sad sam video jednog Volvoa na svedske tablice. Taj Volvo nadam se da ce @Alaman da kupi :) xc70 model od pre 3-4 godine. Cross Country D5 AWD

motor D5 AWD naravno

Da, ali je taj stranac. Ovde je skuplji. Evo sad sam video jednog sivog V40, kao sa slike gore

i sad sam video jednog Volvoa na svedske tablice. Taj Volvo nadam se da ce @Alaman da kupi :) xc70 model od pre 3-4 godine. Cross Country D5 AWD

motor D5 AWD naravno

Oce, oce, al' za jedno 10 godina kad bude star 13-14 godina!!!:cry:

Pozdrav svim novim Volvasima na forumu!!!

s90 ima 4 sedista?

Koliko sam ja upucen 4 sedista ima samo verzija "royal". Pravi direktorski auto, nema sta.

Sto se tice sedmice za US-trziste, znam pouzdano da su morale da imaju i bocne markere kao i trece stop svetlo. Ne znam ima li jos nekih razlika...

I verovatno su velikom vecinom isporucivani sa automatskim menjacima, zacudilo bi me da nije tako :whistling:

Poslednja izmena:
Super izgleda sedmiza sa SA trziste. Posebno farovi.

no, felge su za 850R crne fabricki?

koliko je Volvo s90 Royal npr? mislim cena u Srbiji

p.s. Napravljeno je 26269 S90 od 1997. do 1998. godine.

Sad sam malo u rebusu. Mislim da je 850R ipak imao malo vise krakova na felnama. U tom slucaju su ove felne ipak sa kasnijih modela, V70R, mozda cak i S60R. Uglavnom boja felni je fabricka i nisu bas crne nego vuku na tamno sivu boju - grafit ili tako nesto.

S90 nisam video odavno u oglasima, ne znam kolika bi mogla biti cena jer gotovo da ih nema. Pogotovo modela royal. Jedan jedini royal do sada video sam u Takovskoj u Beogradu, tamno plavi, mnogo lep automobil.

nisam znao da ga ima i u R varijanti!? to je verovatno T6 motor

Umalo da zaboravim. Nije T6. T6 se pojavio sa S80 ako se ne varam. U 850-ici je bio petak od 2,3 litra sa turbinom. Misilm da je na pocetku imao 240-250 KS i trebalo bi da je postojala evolucija tog prvobitnog motora sa ravno 300 KS. Taj motor je koliko znam razvijan u nekoj cudnoj saradnji sa Audijem. Audi je imao gotovo istovetan motor u modelu 200 20V (220 KS) i u modelu S4 (230 KS). Moj drugar je njegov S4 bio nasvirao na 315 KS i ubacio mu plin :think: . Isao je kao nevreme dok ga nije sacekala krivina na letovanju u Crnoj Gori.

Back