VOLVO I SAAB

To si u potpunosti u pravu!!!
Ja prvi ne bi ovuda terao to cudo, nego samo kazem da kad zatreba moze da izvuce i u nekim terenskim situacijama, sto je meni sasvim dovoljno!!!

A verujem da su ga na ovoj slici samo postavili u tu vodu da bi "kao" mi videli kuda moze sve da ide!!! O pravoj terenskoj voznji sa ovim Volvom nema ni govora, i ja sam potpuno svestan te cinjenice.

Meni je Volvo XC70 interesantan za kupovinu jer ima dosta jace spone i amortizere od obicnog V70, sto ce mu verovatno produziti vek trajanja istih, pogotovu na nasim putevima. A privlaci me takodje i to sto sa njim mogu da idem na pecanje i piknike i da ne razmisljam kad krenem po nekom kamenom, zemljanom ili pescanom putu, da li ce da zakaci auspuh ili nesto drugo o neki kamen, jer je ipak osetno visi od klasicnog putniskog vozila!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:shock::shock::shock:

Svaka ti je ka u Njegoša....

A vidi na fotki, nema ni kapljica po boku 70-ke :lol:

Volvo XC60 koncept:

I najzad serijski model:

Spolja ga nisu mnogo izmenili u odnosu na koncept, dok mi je za kokpit zao sto ga nisu zadrzali, jer je sa tim svemirskim dizajnom stvarno bio fenomenalan!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nebih se ja zalio da bude i ona druga varianta,kakvo cudo od auta...

Da znas da je cudo!!!

Evo jos malo Volvo - ovih kreacija za blisku buducnost:

S60 - front

S60 - back

V60

Oznake modela sam prepisao sa sajtova odakle sam i drpio slike!!!

Obzirom da su neki pre par dana rekli da Volvo XC70 nije dobar terenac, aj' sad cik neko da kaze da ovaj XC70 nije dobar terenac!!!:lol::lol::lol:

E ne znam o cemu i kakvoj se prepravci radi...verovatno se mozda neko i igrao ali je...hahahahaha...:lol::lol::lol:

volvohaha-1.jpg

...dok XC70 sa pravim terencima vežu jedino gume i vitlo...:lol:

Ma nemoj???:lol::lol::lol:

Salu na stranu, mislim da je ovako friziran XC70 ipak dostojan imena terenca i komotno moze da parira svim danasnjim aktuelnim modelima!!!

Ali... nazalost nije serijski, tako da svaka pohvala na njegov racun pada u vodu!!!

Malo ću da zađem u temu o terencima, ali na kratko...
Možda on i može da izađe gde i pravi terenac u šta čisto sumnjam... Ali ako slučajno opali neki kamen odozdo i nešto ošteti - šteta, trošak i glavobolja će biti neuporedivo veći nego kod pravog terenca... zato bi ja za bespuća ipak nešto provereno, pa makar i imao novaca za XC70...

Razmisljam o kupovini V70 koji ima Euro3 strandard (uvozila bih ga iz Svedske), ali neko mi rece da modeli od 2001 naovamo nisu bas pouzdani, pa bih da pitam imaju li ti modeli Euro3 stndard i pre 2001 godine?

Takodje ako mozete da mi kazete da li bi kupovina v40 ipak bila bolja (koji od ta dva modela je pouzdaniji), i kakvi su najcesci kvarovi sa V70, je li skupa opravka itd, znaci savjete molim..

Hvala!

hello ljubitelji volva
imam volva 66dl iz 1976 god sa 1.1 motorom,variomatic menjacem i problemom.Otisao mi kineticki zglob za njega.pa kako da nadjem to?
i odakle da nabavim,ja mislim jedino u holandiji da ima.Postavio bi slike ali neznam kako vi stavljate.
Volvo je za uzivanje u voznji

Razmisljam o kupovini V70 koji ima Euro3 strandard (uvozila bih ga iz Svedske), ali neko mi rece da modeli od 2001 naovamo nisu bas pouzdani, pa bih da pitam imaju li ti modeli Euro3 stndard i pre 2001 godine?

Takodje ako mozete da mi kazete da li bi kupovina v40 ipak bila bolja (koji od ta dva modela je pouzdaniji), i kakvi su najcesci kvarovi sa V70, je li skupa opravka itd, znaci savjete molim..

Hvala!

NE UVOZI! ja cu da ti prodam v70, 2.5 tdi - 8.000 eura. srpske table, naravno.

hello ljubitelji volva
imam volva 66dl iz 1976 god sa 1.1 motorom,variomatic menjacem i problemom.Otisao mi kineticki zglob za njega.pa kako da nadjem to?
i odakle da nabavim,ja mislim jedino u holandiji da ima.Postavio bi slike ali neznam kako vi stavljate.

nije svaki bas za uzivanje - ja mog malog 440t gazim pa ubijam. pocelo neko ulje da se oseca... :twisted:
stvarno posle sudara nemam milosti prema njemu - shame on me :lol:

hello ljubitelji volva

Nikada nisam vozio Variomatik ... i bas me interesuje tvoj generalni zakljucak ...sta je dobro sta lose itd...

ma trucker ima da se vozis ti dosta u onom malom cudu od auta. ajd javi se da idemo nesto da pijemo zedan sam... i asvaltiraj onu ulicu na lipskoj preko pruge steta brate da prljas desetku kad si dole.

Back