gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Dok čovek ne shvati da je ipak u pitanju "samo"auto..na trenutak?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok čovek ne shvati da je ipak u pitanju "samo"auto..na trenutak?

samo vas posmatram

------
) kod Saab-a ostavlja utisak masivnosti, a masivnost asocira na snagu... 
Strahovito lep i dobar auto!!!!! Serija 30, 40, 60 i 70 su fenomenalne.. Ma sve!!!
Evo još jedna varijanta!
Volvo XC70 Ocean Race
![]()

) da je Volvo davne '98 godine prvi izbacio ovakav polu-terenski tip vozila koji je isti kao karavan serije 70 (samo podignut i 4X4) i tada je nosio oznaku "V70 cross country", pa je izlaskom modela XC90 i seriju 70 poceo da krsti sa prefiksom "XC".
------
Ovo je za neke japi porodice koje vole piknik u prirodi ili one velike nedeljne/mesecne kupovine.
------
Kod mene je konfiguraciaj terena takva, da čim siđeš sa puta, moraš da imaš bolji terenac. A ovo je ipak predviđeno za vožnju po livadici pored puta... Zastupnik sam tvrdnje da - ili će da bude terenac, ili neće...shodno tome, ovakav auto mi je nepotreban. A kad bi rešio da privatno izvod im off-road avanture, verovatno bi kupio nešto "real" terensko... S obzirom da mi se posao sastoji od terenske vožnje po bespućima i vukoiebinama, nešto mi baš i ne nedostaje terenska vožnja privatno...
Ali dobro...za urbane momke, željne "softy" terenisanja, ovo je možda dovoljno...
gumeni dihtung koji se stavlja na poklopcu glave motora i spaja se sa pecurkom za uljne gasove.Druga je cev sa temostatima za tecnost hladjenja(antifriz) ,jedan krak ide od motora preko racve do bos pumpe i ka sistemu za grejanje u kabini vozila.Gumeni dihtung nemogu da nađem u prodavnicama kao i racvu, osim na auto otpadima.ako neko ima neke informacije gde mogu da nađem tražene delove javite mi.Puno pozdrava i sreće.
........Dok nije izašla serija 9-3, ......... 'Ajde 9000 i nekako, .... ...
Voleo bih da vidim nekog od nas, ali uzivo da vozi ovakvu zverku po ovakvoj nedodjiji, za reklame firme ovakve automobile i lome da bi dokazale mogucnosti, ali ja nikad.
------