VOLVO I SAAB

Nisam se bas emotivno vezao sa overnight ... ako me razumes :roll:

Trenutno imam relativno dobar poslic, ali cim poludim - javljam ti se :) ne pitam za destinaciju

Imao bi samo jedan apel na domacina skupa ... svi mi tu znamo kako je VOLVO konforan, udoban ... ali bi bilo lepo obezbediti neki smestaj :razz::razz::razz:

To si lepo rekao, zato ja mog malog 440t tovarim na niskonosecu i dolazim kamionom :D
P.S. Alaman, nadji mi negde viljuskar kad stignem :roll::twisted:8-)

Za sve sofere - ne znam, ali za sve VOLVO sofere sam siguran da jesu :-D:-D

Tako jeeeeeee!!!!!!!!:D

Zar vam se nije desavalo da vas neki Volvo propusti da se ukljucite iz sporedne ulicice ili vi sami kada vidite Volvo, da ga propustite!!!!:-D

Ja uvek Propustim Volvo!!!:-D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:shock::shock::shock:

pa da skinem kola s prikolice :D
ne bih bas da ga zalecem pa da letim 80cm na dole.

Sta ti fali, taman kad si sve ono radio sa kolima, da stavis lepo i nove amortizere!!:lol::lol::lol:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tu sam nista se ne bojte ,procitam na brzinu ali vam se nestignem javiti.Trucker kad idemo po moj komp u shoping,posto ja cekam moj lap top malo duze.Resicemo i tu situaciju.znaci slike moje masine mogu da prodju,pa nista trudicu se i dalje.

I jos nesto ono prljavstine na mom volvu sto se vidi sa slika,e vidite nisem kriv jer vece pre toga isao kod neke curice u posetu a nije im asvaltirana ulica,volvo je morao dati svoj doprinos a i ja sam dao sve od sebe ... . eto to je cela istina,

molim????
prvi ženski član?
već ste me zaboravili?
i kad je skup?

Cekaj malo...
Koga smo mi to zaboravili???

Nisi se predstavila, a nisi predstavila ni svoj Volvo, prema tome, nismo nikoga zaboravili!!!:D:D:D

Kazi nam ko si ti, koji Volvo vozis i odakle si, pa cemo onda mi tebi da kazemo za skup!!!:D:D:D

p.s. Novi clanovi uvek su dobro dosli!!!:D:D:D

Samo napred! Za sve ima mesta! Ne mogu da natrefim seansu od mojih!
A što se tiče žena što ne voze volvo!?! Plaše se glomaznosti i uglednog imena, ali ona što proba, zna šta je prava stvar...

Pozdrav svima ! Nije me bilo par dana, bio sam u strašnoj gužvi, ali sam redovno posećivao i čitao sve što se ovde dešavalo.
Vidim, opet se priča o skupu ! Ima li neko neki konkretan predlog ili da čekamo malo lepše vreme ?

:)

Mislim da od lepseg vremena leba nema bar do Aprila, zato bolje da se organizujemo nekako vec za sledeci vikend 16-17.02 ili jos bolje 23-24.02. I posto je najvise vas ovde iz Kragujevca - da uradimo kako je MarkedjaniGT jednom predlozio - on krene iz Subotice rano i "pokupi" sve nas usput i da se nadjemo sa vama u centru Kragujevca, ispred te pivnice.

saab_turbo_x_frankfurt_official_image002-thumb.jpg

Moj predlog je da svako dodje sa svojim kolima sto mozda jeste malo skuplja varijanta, al' ce zato biti prava fešta, a ja cu lepo da rezervisem parking (oko 10 mesta) u blizini pivnice!!!:D
Vi odlucite koji vikend od sledeca dva, jer meni licno oba odgovaraju, pa napisite ovde, a ja cu onda svima da posaljem zvanican poziv na PP!!!:D

DLOA, sto bre brate ovako sabajle stavljas te slike... Posle mi se smrchi ceo dan kad vidim sta ja vozim...

:lol:
De de...ni tvoji Volvoi nisu loši...:lol:
Malopre sam bio na oficijelni sajt Saaba, Volvoa i BMW-a. I mogu samo da kažem da me dizajnerski ove nove BMW trojke ama baš ni malo ne privlače... Koliko sam ranije voleo serije E34 i E36, toliko mi je ova nova trojka dizajnerski odvratna...

Back