VOLVO I SAAB

Pozdrav @Markedjani...
Cekamo da Trucker popravi svog ljubimca, pa da napravimo najzad taj skup (crveno pivo - KG):D:D:D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:shock::shock::shock:

Pozdrav @Markedjani...
Cekamo da Trucker popravi svog ljubimca, pa da napravimo najzad taj skup (crveno pivo - KG):D:D:D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A taman sam hteo da se obrusim na tebe sto me pozurujes, a ja sve nesto polako s ovim autom... Ali bice kao lutka! odl school lutka :twisted:
Mazicu ga, pazicu ga i zvacu ga Djole! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

E, stvarno je super sto smo dobili prvog zenskog clana. Posto je ovo Volvo, to ti je kao da cura vozi Harley, ali nema veze ;) bitno je da se mi zezamo :D

Markedjani, kolega, pa nema te bre! I ja radim covece, ali ti ga pretera!
Nisi mi rekao gde vozis, cime se bavis? Spedicija ili neki lokal?

E sad, posto smo skoro svi na broju, mozemo zvanicno otpoceti sastancenje (chat!!!!:D)!!!

Nedostaju Damnjan, Profimare, Vukelja i Tosha!!:(

Topic: Volvo is the BEST!!!!:-D

E sad, posto smo skoro svi na broju, mozemo zvanicno otpoceti sastancenje (chat!!!!:D)!!!

Nedostaju Damnjan, Profimare, Vukelja i Tosha!!:(

Topic: Volvo is the BEST!!!!:-D

Vukelja nema komp, ali danas sam se cuo s njim i poceo da ga nagovaram da kupi, posto sam se ja danas prinovio (da se pohvalim) :D pa smo pricali o cenama i sl., mislim da cemo najverovatnije uskoro da ga citamo ovde, masovno! Stvarno je Volvo fan, veliki!

Sram te bilo!!!:D

Ej, poznajes li Stefana iz InTime spedicije? I oni su overnight, ali drze samo BG - Sarajevo - Zagreb. Mozda bih njega mogao da pitam ako ti se takve ture vise svidjaju...:roll:

Nisam se bas emotivno vezao sa overnight ... ako me razumes :roll:

Trenutno imam relativno dobar poslic, ali cim poludim - javljam ti se :) ne pitam za destinaciju

Imao bi samo jedan apel na domacina skupa ... svi mi tu znamo kako je VOLVO konforan, udoban ... ali bi bilo lepo obezbediti neki smestaj :razz::razz::razz:

Pretpostavljam...........svi soferi su druzeljubivi..............ili su to samo glasine?

Ma pusti kamijondzije!!!!:lol::lol::lol:

Nema ga tri dana na forumu, i cim video da se prikljucila zenska osoba, odmah je u akciji!!!:lol::lol::lol:

@Truckeru... Nema Ljutis!!!!:lol::lol::lol:

Back