VOLVO I SAAB

Pozdrav svima!!!!!:-D
Sada stigoh iz BG-a (crko sam), pa reko da obidjem forum da vidim sta rade Volvasi......

Da vam se po(h)valim:
Juce sam stavio nove prednje gume, a jutros pred put sam sa Damnjanom terao auto kod majstora da zameni ulje, filter i dodao dve konzerve nekog aditiva (da me ubijes ne mogu da se setim kako se zove) koji pomaze u zaptivanju karika!!!!

Motor se dosta smirio, manje prdi i bolje vuce, a rezultat je:

(kvalitet slike je malo losiji, jer mi je mobilan iz praistorije sa 0,3 megapikselnom kamerom)

:shock::shock::shock::shock::shock:Inace, ovo mi je prvi put da teram to cudo 180 km/h, a verovatno i poslednji (ovo je bila samo proba, jer je to po meni jako nebezbedna brzina)!!!
Ipak, moram priznati da se auto izuzetno mirno i stabilno ponasao pri toj brzini, sto me je bas iznenadilo!!!:)

I za kraj, red bi bio da vam otkrijem misteriozni Volvo od pre neki dan (za one koji ne znaju):

Pitanje je glasilo: Koji je ovo Volvo???

Odgovor glasi: Volvo autobus 9700:lol:

Stavrno su ga odradili fantasticno!!!:wink:

Obratite paznju na sigurnosne pojaseve sve do zadnjeg sedista!!!!!
Volvo 9700 je jedini na testu imao sigurnosne pojaseve za sve putnike, a ucestvovali su Mercedes, Man, Neoplan....

Mislim sta reci.... Volvo je Volvo!!!!;-):-D

Pozdrav!!!!:D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:shock::shock::shock:

hehehe...
Dobro onda...
Šta je ovo?
Ko pogodi ima bombonu od mene...:lol:
viggen.jpg

ne trazim nego kazem da ga nema .a cini mi se da je on zadranin a to je nekih 200 km od mene.(bilo pre).sto rece DLOA internacionalni forum.evropa amerika a ja sam tu negde na sredini.:)i da volim i volvo i saab.

auuuuuu,Vukelja moj brate,
totalni rispekt za volvo...jedan od najlepsi je od svih volvoa forumasa...
volvasi bez uvrede - ali je ovo je najlepsi volvo na forumu...
vukelja...svaka cast. Moras da dodjes ovamo u KG sa njim... pozdrav...

ma daj bre ovo je jedan od najboljih 7xx sto sam video...jebacki mu stoji ova, sto kazu: kafena :D boja

auto je prelep, kao sa www.mobile.de ..... mogu misliti koje je uzivanje voziti ga,posedovati ga.
ne bih ga prodao NIKAD. cak i kad bih imao para za skuplju varijantu - 850, 960, V ili S serija... njegao bi mogao da zemni samo s60 ili s80.....ovo ostalo je sitno za ovog...

Nove tehnologije iz Volvoa

Volvo je u skladu sa svojom filozofijom sigurnosti i komfora predstavio dva potpuno nova sistema koji ce se uskoro pojaviti u modelima ove kompanije: Powershift i tehnologiju izbegavanja sudara preko automatskog skretanja.

Volvo Cars razvio je Powershift prenos u saradnji sa svojim partnerom za transmisije, Getragom. Powershift funkcioniše na principu dva paralelna rucna menjaca. Ima dvostruka kvacila, koja funkcionišu nezavisno jedno od drugog. Jedno kvacilo kontroliše neparne brzine (1., 3., 5. i vožnju unazad), dok drugo opslužuje ostale (2., 4. i 6.).

Ostatak teksta imate na ovom linku.

B92

Back