VOLVO I SAAB

čim sam došao prvi put ovamo, to mi je upalo u oči... Nikako mi nije jasno kakva je to politika rukovodioca Krstarice. Isto tako mi nije jasno zašto za modove postavljaju suviše mlade ljude (da ne kažem balavce), jer tako mladi ljudi previše presuđuju srcem i trenutnim emotivnim naletom, a mnogo manje glavom - al ajde...ionako nemaš kome da se žališ, jer "kadija te tuži - kadija ti sudi".
A i znam kakav bi bio odgovor - ako ti se ne sviđa, nemoj da dolaziš...

e bre, pa ja sam mlad... sto tako? :D sta meni fali? :)

Volvo Cars je nedavno predstavio novu pametnu (smart) tehnologiju koja pomaže kod izbegavanja štete na automobilu. Ova nova tehnologija je karakteristična po automatskom kočenju ukoliko pešak stane ispred vozila. Druga opcija je "Collision Avoidance by Auto Steering", odnosno izbegavanje sudara preko automatskog skretanja. Pomoću ove tehnologije detektuje se mogućnost frontalnog sudara zbog promene trake u kojoj se vozi i i automobil automatski skreće da bi se izbegao sudar.
http://www.automagazin.co.yu/vesti....olvo - nova tehnologija za sprečavanje sudara

Misli na to da se primamo kao cek za penziju!!!!!

Ne shvata "covek" da se niko ne prima na njegove provokacije, nego svojim postovima samo zagadjuje okolinu (citaj: Volvo temu) i zato se i bunimo, jer ovde nije mesto takvim komentarima!!!!

A on "majstor" jos i ponosan na sebe zbog toga:confused::confused::confused::confused:!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

to ti kazem bre, ponosan na to? :D haha, ma ne moze da izdrzi on. Gleda ovo sigurno sada :D

@Damnjane, Svaka ti cast za uporedni test!!

VOLVO - AUDI 1:0

I KRAJ DISKUSIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8-)8-)8-)

Molim te da se nadjemo sutra da mi das casopis da procitam clanak ko co'ek a ne da se kilavim ovde!!!!:lol::lol::lol:

Znam da nemam mnogo ingerencija ovde, ali ti ipak predlazem da ne brises nista od postova koji su bili ovde, bez obzira sto su neki OFF TOPIC, jer je bas fora da se vidi sve, kad neki od posetilaca dodje na forum!!!!;)

ok. i ja sam razmisljao o tome. Nadam se da @marauder nece imati nista protiv toga. kolega? :)

kad god hoces..ja cu spavati malo popodne...cuj,ja idem kod brata uvece, oko 8-9. Mogu ti doneti ispred zgrade, a ti sidjes da uzmes,odgovara?
p.s. Milica - poznata po tome sto namesta batine udvaracima. Noge cu joj slomim ako mi namesti batine :D p.s. Ovih dana stize njen broj mob-a...
mhmh, ocu ti prcam ucenicu profesore Alane :D

Mislim da je WHIPS samo sistem koji pomera sedista prilikom udarca od pozadi, a taj sistem za zatezanje pojaseva prilikom prevrtanja mislim da se zove drugacije, al' sam zaboravio kako (nisam 100% siguran - provericu):roll::roll::roll:!!!

ok ok. Nisam ni ja bio siguran,zato te pitah, da ne zbunimo volvase. No, na forumu bice puno tacnih informacija i korisnih informacija...
vec skupljam ideje za 4um...

Covece:confused::confused::confused:, kakve to ima veze sa tim da li je bolji Volvo ili Audi!!!!
Sustina je da Papa vozi Volvo a ne Audi!!!

Ne znam,ti si prvi spomenuo papu a vidim da nisi u toku.
Benedikt XVI pokazao se kao pravi ljubitelj luksuznih i moćnih vozila. Poseduje tri BMW-a, VW Touareg i VW Phaeton, Mercedes ML430, Volvo XC90, a uskim uličicama Vatikana vozi “skromni” Daimler Chrysler. Kao kardinal imao je samo Golfa, koji je prodao za 185.000 eura.

E moj kojote, ti si taj post postavio na devetoj strani, tako da treba da obrisemo zadnjih dvadeset strana, PA JESI LI TI NORMALAN!!!!!!:confused::confused::confused:

U to vec nisam siguran.

Vi bi mogli da uspostavite kontakt sa generalnim zastupnikom za Volvo u Srbiji (ako postoji), da vam oni pomognu u nekim stvarima. Obavestite i samu fabriku nekim mejlom. Siguran sam da bi bili prijatno iznenađeni, jer nešto baš ne verujem da šveđani u Srbiji očekuju klub ljubitelja Volvo-a i Saab-a...

Naravno. Ali to tek kada treba da se izbaci sajt... kasnije, za godinu/dve,mozda i sklopimo koji ugovor sa njima ;) mozda nam daju na izbor neki volvo za dz... ja cu xc60, Alan v70 nov, a trucker fh16 8-)

poslovna tajna crne trojke :D

Ej bre ljudi!!!!:!::!::!:

Sad prelistavam par zadnjih strana i vidim da smo sinoc dobili 2 nova clana.
Prvi je @ToshaKG a drugi @momokv koga smo ladno iskulirali!!!!!! Sramota!!!!:evil:
Covek posalje poruku (post br. 893 na strani 36.) i niko ga ne konstatuje (osim Damnjana)!!!
Mozda je pomislio da niko nece da razgovara sa njim i zato ga nema vise da se javi!!!!

Stvarno smo ispali papci!!!!:evil::evil::evil:

p.s. Poslao sam mu malopre poruku na PP i pozvao ga da nam se prikljuci - Sto nas vise ima, jaci smo!!!!!:-D

to sam odmah primetio i pitao ga da nam prica o svom zmaju...
od tad nema ga...

Ajde lepo napisite ko su clanovi... i svrstajte i mene ;)

mhm, momce, prvo ti si clan. Zapoceo si temu. Setio bi se josh neko toga,ali bitno je da volic, i cenis volvo, a jos bitnije da ga imas...

ponavljam:
forum je za sve, a za clanove kluba videcemo kako stoje stvari...
realno gledamo ne moze neko da dodje sa BMWom tako i da se poredja pored volvoa, ali NORMALNO da moze da dodje i da ucestvuje u predstavljanju volvasa i njihovih vlasika,nadam se i vlasnica... :D tu cemo trucker i ja da uletimo ;)

slicno je kao i za neki skup tuning/styling. Dodjes peske/drugim kolima i gledas volvoe... to je to... sajam neki ;)

Ne znam,ti si prvi spomenuo papu a vidim da nisi u toku.
Benedikt XVI pokazao se kao pravi ljubitelj luksuznih i moćnih vozila. Poseduje tri BMW-a, VW Touareg i VW Phaeton, Mercedes ML430, Volvo XC90, a uskim uličicama Vatikana vozi “skromni” Daimler Chrysler. Kao kardinal imao je samo Golfa, koji je prodao za 185.000 eura.

Vazno je da papa nema audi, jer je to bila sustina rasprave: audi vs Volvo!!!;););)

ma ovih dana cu biti zauzet,pa cu tesko odgovarati na forumu. Kombeta je na farbanju :D
mora obilazim majstora...za 3 dana NISTA nije uradio....jednu povrsinu 30x30 je krenuo da sredjuje...
mora ga motrim ***...ce izadje kombeta za mesec dana bre iz farbaone :(

Back