VOLVO I SAAB

Svejedno :P

I još jedna stvar. Ljudi , vi ste svi meni ( kompletno ) ovde cool likovi. I stvarno ne vidim potrebu zašto bi se mi svađali oko neke sitnice :?

Mislim , ceo podforum cirkuliše mirno , bez svađa , bez novih članova koji hoce da se svadjaju itd itd.
I ne razumem zašto bi mi sad odjednom počinjali ... :?

ovo ti je da nazovem to tako - fetus kluba ljubitelja Volvo vozila...
Znamo šta se dešava kad neko upadne u klub ljubitelja određenog automobila i iznese drugi auto...svetogrđe bre:lol: ko pljuvanje po krstu :)Tu ne mislim konkretno sad na Audi i Volvo...uopšte govorim

ovo ti je da nazovem to tako - fetus kluba ljubitelja Volvo vozila...
Znamo šta se dešava kad neko upadne u klub ljubitelja određenog automobila i iznese drugi auto...svetogrđe bre:lol: Tu ne mislim konkretno sad na Audi i Volvo...uopšte govorim

zato sam i otvorio temu AUDI. Otvarajte teme sa svojim omiljenim markama... dobro i forumu, dobro i vama, da ne banujem sto upadate ovde :P :D

Juce smo krenuli @alaman i ja po @truckera_sd u Smederevo,pa svi zajedno u BG da vidimo volvo s70 koji je alaman hteo da kupi... ovo su slike od jucerashnjeg dogadjaja... inace volvo 850 sa kojim smo isli je vrlo vrlo udoban, i tih ne bitno da l' ides 140km/h...
tokom voznje i nakon puta uz pice smo pored upoznavanja pricali i o otvaranju Volvo kluba... forum+sajt.
inace, smederevke su lepe :D posebno jedna iza mene klinka koja je pila pivo. Ali naravno, ja sam ustao to jutro rano i bio polu mrtav,tako da sam je samo gledao :D
p.s. ima ih dosta, ali ima ih jos. Ovo su samo probrane :)

@alamanov volvo 850

@alamanov volvo 850

@alamanov volvo 850

@alaman 4. brzina volvo 850

volvo 440 truck fh euro5 na auto - putu :D

SAAB aerox

s70 2.0 126ks

s70

instrument tabla s70

s70

s70

s70

s70

s70

trucker na testiranju s70

ne znam ko je u c30,al' znam da je pametan :D

krov s70

truckerov lepotan: volvo v70 2.5TDI automatik. Slikano sinoc ispred njegove zgrade.

2.5TDI

v70

drvo-koza-luksuz.

instrument tabla v70

E Trucker ja ti zivim gore na Kolarskoj kod petlje,a radim na lipskoj rampi odmah dvoriste pored Jagodinac kafane.Sto se tice auta znam tu masinu ali kamion nisam siguran koji je.cekaj fagram koji je to parking tamo gdje Ristic drzi svoj volvo ili.ajd da se dogovorimo za jedno posljepodne pa na pice .Ja vozim 760 td.

E Trucker ja ti zivim gore na Kolarskoj kod petlje,a radim na lipskoj rampi odmah dvoriste pored Jagodinac kafane.Sto se tice auta znam tu masinu ali kamion nisam siguran koji je.cekaj fagram koji je to parking tamo gdje Ristic drzi svoj volvo ili.ajd da se dogovorimo za jedno posljepodne pa na pice .Ja vozim 760 td.

ti vozis tamne boje? da nije u taksiju taj volvo?

ti vozis tamne boje? da nije u taksiju taj volvo?

Pored Jagodinca? "Gloria"??
Mozemo na pice kad god hoces, ja sam za to uvek za :lol:
A kamione parkiram bas pored puta, mi to zovemo parking:roll:. Ristic je druga prica, on placa svoje parkiranje, ja ne placam nikom nista, parkiram se tik pored puta na onom poravnatom delu.
Ne znam koga bije kinta, ali kako god... Svako ima pravo na svije misljenje :)
I jesi u pravu, ono je bio turcin - sa sve brkovima koje je samo Damnjan jasno video :lol::lol:

Evo jos malo slika.
Damnjan
vks01.jpg

Prvi sastanak Volvo Kluba Srbija - s leva na desno - trucker_sd, alaman i damnjan
vks02.jpg

Alaman i 850 u laganoj voznji :)
vks03.jpg

Sad ti Damnjane daj te klipove :twisted: hocu onaj gde rezi S70 :twisted:

Meni se onaj velur mnogo više dopada... Nego gledam nešto ove slike...
dobri ste vi...bije vas kinta...očigledno... Blago vama:-?
baš me zanima čime se bavite u životu

Vlada je vozac kamiona dva komada volvoa.
@Alaman je jedan od poznatih profesora u Kragujevcu.
ja :D ihhi,ja bre vojnik :D za skupove i slicno bih koristio volvo 740 mog brata...inace, velik fan volvoa...
umesto leona, kupi volvo, i budi safe :D

Back