trucker_sd
Iskusan
- Poruka
- 6.672
Ako cemo ko sta hoce - ja bih jedan C70, cabrio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Papa ne kupuje, on sve dobija.
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=4491108#post4491108
A sto se tice brisanja,bez ljutnje ladno bi moglo da se obrise poslednjih 5-6 strana[osim slika 850].Tako bi lakse i nasao ovo o papi i XC90.
Ako cemo ko sta hoce - ja bih jedan C70, cabrio...

truckeru, posalji sliku na PP....tj. link slike na PP...one iz caffea
Papa ne kupuje, on sve dobija.
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=4491108#post4491108
A sto se tice brisanja,bez ljutnje ladno bi moglo da se obrise poslednjih 5-6 strana[osim slika 850].Tako bi lakse i nasao ovo o papi i XC90.
pre 2 nedelje je stopirana proizvodnja ,,običnog,, xc90
I već sam vam rekao , ako se osnuje nekada neki www klub ..... biću darežljiv sa informacijama 

Inače , imam dopis od teče da se neće napraviti novi xc90. Samo mu rade male izmene na haubi , blatobranu itd itdpre 2 nedelje je stopirana proizvodnja ,,običnog,, xc90
A prave i neki mini ,,džip,, na osnovu s60
Toliko od meneI već sam vam rekao , ako se osnuje nekada neki www klub ..... biću darežljiv sa informacijama
![]()

:shock:
:shock::shock::shock:
bemti lebac:shock:
nisam voleo SUV klasu, sve do ovog momenta...
i mislim da sam odlučio šta ću da kupim kad dobijem na lototu
Volvo fan klub je dobra ideja, jer relativno malo ima Volvoa po Srbiji, a suviše je kvalitetan auto...
Isto važi i za Saab

)ako me sećanje ne vara, negde sam pročitao da je do negde 1967 u Švedskoj volan bio na desnoj strani, a vozilo se levom stranom...kao kod Engleza
Inače , imam dopis od teče da se neće napraviti novi xc90. Samo mu rade male izmene na haubi , blatobranu itd itdpre 2 nedelje je stopirana proizvodnja ,,običnog,, xc90
Bila je zaustavljena ideja o novom XC90, ali odavno. Sada se vratilo u normalu valjda.
Inače, videh juče XC90 V8![]()
Hehe ...
Prvo , rekao sam samo jedan običan nidje veze post čisto da vas iscimam malo
Drugo , primili ste se ko babe na penziju.
Treće ( odgovor na tvoje drugo ) ja ni ne pokušavam da vas odvratim ( niti ću ) od volvo-a. Volvo je stvarno dobro auto. Ali ...
Onda , rekao sam da mrzim kad mi , ili kad vidim nekoga da priča ,,ja imam , ti nemaš. Ti si niko i ništa , a ja sam sve ,,
1,8 t je bratov. Ja ga nisam vozio , već drug ( momak koji radi kod mene ). A šta ću ja voziti ili šta vozim ne verujem da je toliko bitna stvar.
A ovaj xc90 je stvarno dobar. Naravno , ako će biti isti ovakav kad se napravi.