VOLVO I SAAB

Covece:confused::confused::confused:, kakve to ima veze sa tim da li je bolji Volvo ili Audi!!!!
Sustina je da Papa vozi Volvo a ne Audi!!!

A sto se tice brisanja,bez ljutnje ladno bi moglo da se obrise poslednjih 5-6 strana[osim slika 850].Tako bi lakse i nasao ovo o papi i XC90.

E moj kojote, ti si taj post postavio na devetoj strani, tako da treba da obrisemo zadnjih dvadeset strana, PA JESI LI TI NORMALAN!!!!!!:confused::confused::confused:

Na zadnjih 5 - 6 strana je bilo dosta slika od auta koji su marke VOLVO, a ne audi, i to sto sam rekao za brisanje se odnosilo na sliku audija!!!!!;)

Inače , imam dopis od teče da se neće napraviti novi xc90. Samo mu rade male izmene na haubi , blatobranu itd itd :) pre 2 nedelje je stopirana proizvodnja ,,običnog,, xc90

A prave i neki mini ,,džip,, na osnovu s60

Toliko od mene :) I već sam vam rekao , ako se osnuje nekada neki www klub ..... biću darežljiv sa informacijama ;)

Osnovace se uskoro i www klub a imacemo i prostorije kluba, verovatno u nekoj pivnici :lol::lol:
Bilo bi super da se sto vise ljubitelja Volvo-a javi, jer sto nas je vise - to je bolje.

Avetinjo, dosao si na Volvo tred da pricas kako ti se i audi svidja. Zar ti se ne cini da je ovo malo pogresno mesto za to? Uostalom, ceka te uskoro od Alamana nekoliko skeniranih strana jednog casopisa, gde se tacno vidi uporedni test audi a3 i Volvo C3. Stvarno krajnje porazavajuce po audi.

Inače , imam dopis od teče da se neće napraviti novi xc90. Samo mu rade male izmene na haubi , blatobranu itd itd :) pre 2 nedelje je stopirana proizvodnja ,,običnog,, xc90

A prave i neki mini ,,džip,, na osnovu s60

Toliko od mene :) I već sam vam rekao , ako se osnuje nekada neki www klub ..... biću darežljiv sa informacijama ;)

druze moj, osnuj temu AUDI i caskaj te o debelom tamo :)

imas od tece dopis? mudar teca... radi se od xc60 *60 jer se radi po seriji s60*

i xc90...avetinjo druze moj, te izmene na haubi i blatobranu se zove: restalying. iliti redizajn. Dok svakog automobila na svetu posle par godina proizvodnje ide restayling. Uzmimo primer tvog starca:
audi 100 stari. Audi 100 a6...audi a6 c5 (kao tvoj) i audi a6 c5.5 (kao tvoj karavan). To se zove redizajn prethodnog modela...

:shock::shock::shock:
bemti lebac:lol::shock:
nisam voleo SUV klasu, sve do ovog momenta...:D
i mislim da sam odlučio šta ću da kupim kad dobijem na lototu:lol:
Volvo fan klub je dobra ideja, jer relativno malo ima Volvoa po Srbiji, a suviše je kvalitetan auto...
Isto važi i za Saab

:shock::shock::shock:
bemti lebac:lol::shock:
nisam voleo SUV klasu, sve do ovog momenta...:D
i mislim da sam odlučio šta ću da kupim kad dobijem na lototu:lol:
Volvo fan klub je dobra ideja, jer relativno malo ima Volvoa po Srbiji, a suviše je kvalitetan auto...
Isto važi i za Saab

dobrodosao si :)
inace, xc60 je jedan odgovor na mali i ruzni tiguan...

@avetinja, videcu danas, maksimalno sutra da postavim uporedni test audi a3 i volvoa c30.

Aman ljudi jel trebam da vam nacrtam ?

Nemam ništa protiv volvo-a ali se meni jednostavno više sviđa audi i gotovo. Nikad u životu nisam mogao da izdržim , niti da čujem , da mi neko nameće neko mišljenje. Ni taj test me takođe ne interesuje. Jednostavno imam pravo na svoje mišljenje.
I čitavog života do sada sam išao po tom pravilu ... jes da sam par puta izgubio zbog te moje tvrdoglavosti ( neki tako kažu ) ali jednostavno , ako ja mislim da je meni dobro ma džaba i bog da mi siđe sa neba i kaže kupi volvo ( Bog vozi mercedes :P )

A ne tu što vas par voza volvo i meni tvrdi da trebam i ja da ga vozim.( Bez uvrede , nikoga ne želim da uvredim , vi nemate ja imam , to sam uvek mrzio ) Ja nikome od vas nisam rekao uzmite to i to auto. Jednostavno , vozite šta se vama sviđa. Ja [ fala bogu , a i mojim roditeljima ( i pomalo rusima) ] mogu ako hocu da vozim maybacha. Nevezano za to da li imam još vozačku ili ne. Pare vrte tamo gde burgija nemože. Ali ja jednostavno neću da vozim taj auto. Ne sviđa mi se i gotovo. Ista stvar i za volvo. Možda je on [verovatno i jeste] izdržljivije auto od audi-a i brže , jače , bolje , kvalitetnije itd itd , ali ja jednostavno .... volim kad čujem onaj zvuk audi.a i gotovo.

Još jednom kažem , izvinjavam se ako sam nekoga uvredio po bilo kom osnovu ali ja sam takav i gotovo.

hihihi,
poceo si da pricas o audiju na volvo temi :D
drugo, ne mozes nas s tom pricom o audiju da odvratis od volvoa.
test moram izbaciti da se vidi *ne zbog tebe* da je bolji volvo.
to sto mi nemamo,a ti imas - naravno da ne mrzis to :D
to za majbaha mhmhm,,, da imas za majbaha vozio bi najverovatnije audi a8 6.0L quattro,a ne audi a6 1.8T od 6000eura.
i jeste, jaci je, mozda ne brzi od rs modela, bolji je, kvalitetniji je i naravno bezbedniji je :)

naravno, ima svako svoje misljenje... osnuj temu audi, i ja cu ti pomoci u tome malo dok ti ne krene...
pozdrav

Hehe ...
Prvo , rekao sam samo jedan običan nidje veze post čisto da vas iscimam malo
Drugo , primili ste se ko babe na penziju.
Treće ( odgovor na tvoje drugo ) ja ni ne pokušavam da vas odvratim ( niti ću ) od volvo-a. Volvo je stvarno dobro auto. Ali ...
Onda , rekao sam da mrzim kad mi , ili kad vidim nekoga da priča ,,ja imam , ti nemaš. Ti si niko i ništa , a ja sam sve ,, ;)
1,8 t je bratov. Ja ga nisam vozio , već drug ( momak koji radi kod mene ). A šta ću ja voziti ili šta vozim ne verujem da je toliko bitna stvar.

A ovaj xc90 je stvarno dobar. Naravno , ako će biti isti ovakav kad se napravi.

Hehe ...
Prvo , rekao sam samo jedan običan nidje veze post čisto da vas iscimam malo
Drugo , primili ste se ko babe na penziju.
Treće ( odgovor na tvoje drugo ) ja ni ne pokušavam da vas odvratim ( niti ću ) od volvo-a. Volvo je stvarno dobro auto. Ali ...
Onda , rekao sam da mrzim kad mi , ili kad vidim nekoga da priča ,,ja imam , ti nemaš. Ti si niko i ništa , a ja sam sve ,, ;)
1,8 t je bratov. Ja ga nisam vozio , već drug ( momak koji radi kod mene ). A šta ću ja voziti ili šta vozim ne verujem da je toliko bitna stvar.

A ovaj xc90 je stvarno dobar. Naravno , ako će biti isti ovakav kad se napravi.

xc60...

Back