VOLVO I SAAB

E, ja reko' da testiram izdrzljivost Volvo-a pa se eto slucajno sinoc nasadim na prednji desni kraj Golfa II. Slike ce vam reci sve. Golfa nisam slikao, ali cu uskoro a rezultat se zna - Volvo VS Volkswagen 1:0
Photo034.jpg

Photo033.jpg

Photo032.jpg

Photo031.jpg

Photo030.jpg

Photo029.jpg

Photo028.jpg

Photo027.jpg

Photo026.jpg

Photo025.jpg

Meni motor nije ni taknut, dok kod golfa to nije slucaj... Ono se ne popravlja...

P.S. Nisam ja kriv :):):):)

Da trošio 8/100, sada 7/100 na otvorenom uz pomoć MPG kapsule.
www.vojan.myffi.biz
Otkinuta prva cifra. Kupljen od preprodavaca, i niko ne zna koliko je prešao. Zamenio sam karike i još ponešto kada sam ga kupio, i od tada ne staje.
Ja prešo oko 20-30.000 za godinu i po. Ne pokazuje nikakve nedostatke, a ni pogoršanja u radu.

ma de da pokazuje
slikacu ja 740 GLE od brata 2.3L od 115 konja,ali samo 8ventila i to je razlog sto ne trosi puno..ali ide extra dobro.....

slike uskoro ;) inace 200 na sat 4. brzinom ( peta brzina elektronska je otkinuta ) na plinu... odmah za bmw x5 :)

E, nema slika. Odmah da vas razocaram.
Lik se meni kleo da ce on svoj auto da popravi tek kad bude meni sredio auto, a on i ja se nismo skoro nedelju dana culi jer sam bio na putu. U medjuvremenu, on je sredio svoj auto. Otac mu drzi kombijem liniju Smederevo - Bec, pa mu dovezao stranca i prepakovao decko motor, a nije mu sasija u nekom vecem delu trebala - sve je resto uzeo od stranca. Eno ga, vozika se... Ja samo pikiram kad cu tegljacem na pumpu pa da ga cvrknem malo... Cisto onako :)

mhm odlomi mu parce guzonje molim te sa FH10 u rikverc :)

mhm, to me podseti
lik dovozi ladu nivu kod jednog limara < gde drug i ja radili zastavin kombi 900AK > CA table i kao chasha i ja odem s druge strane i kao da ga voz udario. Pitam ga sta bi ovo, on kaze bio sam u Albaniji i neko me udari na parkingu slucajno kamionom...Reko si se dogovorio sa soferom? kaze nisam ni video ja to... ja mu kazem: samo ako nije bilo slucajno...

videli albanci srbin i u rikverc ko zna cime kamionom ili bagerom otkinuli mu pola auta...znas kaki je... imam sliku malo sredjene nive...pre toga nije mogao tocak da se okrece,stub krova odvaljen, krov ulubljen....

slucajno slucajno...

znaci to je josh ispravljano i radjeno,a tek treba se radi...

Blago svima Vama !!!

Vozite strava aute koja MALO TROSE !?! dok ja muku mucim sa mojim V40.
Spomenuo sam ranije da imam problema sa potrosnjom (10,5 na otvorenom, 15-18 u gradu) sa sasvim umerenom voznjom. Vec skoro mesec dana idem od maistora do maistora i slusam pricu kako retko ulazi auto star 10 god u njihovu garazu koji je u tako dobrom stanju. Sve sam vec proverio, ulje i filtere u startu zamenio, katalizator kao nov, lambda sonda u idealnom stanju, kacio ga na racunar i sve u idealnom stanju, cak i kilometrazu prijavljuje koliko je i na satu (110.000). Sve vodove proverili, sve suvo kao barut i zdrav kao zdravlje, a zedan ko ... Nemam pojma vise sta mi je ciniti sa njim ...

Ovo da mi je neko pricao, da nisam sam doziveo, ne bi verovao!!!
Posto sam pre V40 vozio golfa dizelasa, automatikom sam i Volva punio na istoj pumpi gde sam i do sada isao. Jutros sam ostao na teskoj rezervi i odlucio da promenim pumpu. Na board-compu prosecna potrosnja je stajala na 19,2 lit. Kako sam krenuo sa pumpe potrosnja je samo pocela da opada. Posle 40km gradske voznje prosecna potrosnja je bila 10,4 lit, a auto se ponasa kao da nije onaj od pre.
Znam da je dizel i super na svim pumpama isti, a da se euro-dizel i bezolovni uvoze i da su razliciti, ali u toj meri?!?!?!?! PAZITE GDE I STA SIPATE !!!!

Back