VOLVO I SAAB

Nije i nikad nece biti.Po toj logici Mini Moris je Rolls-Royce a Aston Martin Oltcit.

Oltcit Craiova

hahaha - sto si slikovit! hahaha, umirem od smeha kad citam sta ovaj marauder pise...

MARAUDER, ti lepo sine da kupis dajca, da se 10 puta natovaren sa 5 tona lima popnes i spustis niz Bubanj Potok, pa da onda dodjes ovamo da pricamo dalje sta i kako jer ti bre decko veze nemas sa zivotom! 'Ebali te amer'kanci...

ne skidaj postere... i mi volimo gole zene...

e danas ja u vojsci na filolosko-umetnickom fakultetu i udjem ja da pregledam PP aparate,kad ono ali bas bas bas vrh riba gola onako sve extra posebno sise,onako lepe okrugle, i nema bradavice ko cd,nego onako prave prave extra... i sve na svom mestu...
malo skrenuh s teme,al dobooo :)

i vidi posalji na temu KAMIONI...amer ti trazio te slike davno,a iskulirao si ga...pozzz

jesi li ti to video neki poster ili real thing? ako je real thing - dolazim odma!

Pozdrav ljubiteljima Volva... Moja prica je: bio sam ponosan vlasnik Golfa III karavana '98 1.9TDi 4 godine, sve do pre mesec dana kada je na mene naleteo Peugeot 406. Od pezoa nije ostalo nista, ali je i golf pretrpeo ozbiljne posledice (iskrivljena sasija) tako da sam ga se morao odreci. Pre golfa sam bio 7-godisnji uzivalac Audija 80 "jaje" i pre njega sapatnik u koriscenju vozila raznoraznih proizvodjaca. Igrom slucaja pre tri dana sam naisao na ponudu koja se ne odbija, tako da sam sada vlasnik Volva V40 '97 1.8 16v. Auto mi se cini previse dobar da bi bio istinit. Za ova tri dana sam se nacuo svakakvih komentara za doticni auto, a i na ovih 11 stranica se moze svasta procitati. Verujem da cu posecivati ove strane da razmenimo par korisnih saveta i komentara. Jos jednom pozdrav...
Kako nije... ja sam ponosan vlasnik istog takvog samo sa T4 motorom 1.9 16v turbo 200hp

hahaha - sto si slikovit! hahaha, umirem od smeha kad citam sta ovaj marauder pise...

MARAUDER, ti lepo sine da kupis dajca, da se 10 puta natovaren sa 5 tona lima popnes i spustis niz Bubanj Potok, pa da onda dodjes ovamo da pricamo dalje sta i kako jer ti bre decko veze nemas sa zivotom! 'Ebali te amer'kanci...

Evo ga jos jedan genije koji nikad nije napustio Balkan, ali zna za sve sta se radi i vozi preko okeana.

Interesuje me jedna stvar, unazad par stranica procitao sam par interesantnih podataka sto se tice potrosnje. Za 3 nedelje koliko sam imao prilike da testiram mog V40 1.8 16V shvatio sam da me board comp ne laze tj. 15-18 lit u gradu i 10-11 lit na otvorenom i to sa mogu reci penzionerskom voznjom !!! Ima li neko slicna iskustva ili savet sta mi je ciniti po tom pitanju? Da li je to uopste realno ??

ljudi, ja slike nemam a vi verujte ako hocete - mog dedu u volvou 740 udari voz i pocne da ga gura niz prugu. gurao ga je 25 metara pre nego sto je stao. steta je bila samo:
1. vozaceva vrata ulubljena i staklo puklo
2. stub ceo izgreban i jako, jako malo savijen
3. dedi ispali zubi (vestacki)
i dan danas ga vozi i kune se u njega! a auto inace svaki mesec ide do Beca i nazad, po penziju

SAAB i Volvo - šta reći - legende

Voz udario u Volvo... Da. Kao ona priča čoveka koji se kune da je pao iz aviona i odmah ustao, obrisao odelo i nastavio dalje. Priča istinita. Samo je ''zaboraviio'' da kaže da je avio stajao na pisti i da je on pao sa stepenica dok je silazio dole... Trucker rules. :lol:

Dobro, ovo s vozom je relativno. Kada su Vikinzi krenuli u osvajanja po Evropi, izazivali su strah što zbog svog izgleda, što zbog oružja koje su imali. A u to vreme metalno oružje je bilo stavka No1 da bi čovek preživeo. Kasnije je cela Evropa prihvatila njihov sistem proizvodnje čelika, koja je bila daleko ispred ostatka Evrope. Znači, švedski čelik je najbolji. Takođe, švedski natalitet je nula. Kada se spoji automobil + želja da se sačuva svaki život + znanje o metalurgiji, rezultat je automobil na švedski način - ne preterano lep, ali jak i bezbedan - Volvo i Saab...

truckere,
ti kao očigledno iskusan čovek za volanom, obiđi podforum "najbolji džipovi", pročitaj šta se pisalo od 24 str na ovamo, pa će ti se još bolje kazati :lol::lol::lol::lol::lol:

Back