VOLVO I SAAB

kessa:
Postovani ljubitelji volvoa, i ja sam kratko vreme uzivao u carima jednog 440 turbo volvoa, a sada sam se opasno zapalio za jedan v70 iz 99 god ( isto turbo ). Jedini je problem sto je stranac ,a ja nikako ne mogu da otkrijem ima li EURO 3 motor ili ne. Nisam uspeo naci taj motor na spiskovima koje sam video ovde na krstarici, pa ako neko od Vas ima mogucnost da proveri ili mi javi kako da to uradim bio bih vrlo zahvalan. Model motora je B5204T3. Za model B5204T5 sam video da je euro3 ali t3 nema na spisku. Nije mi ni GOOGLE pomogao. Molim vas za pomoc.
Reci mi tacno koliko kubika i konja ima i recicu ti da li ima euro 3...

Volvo XC70

10929_1_5Small.jpg

10934_1_5Small.jpg

10901_1_5Small.jpg

Najavljeno je da ce novi xc70 da pokrecu dva motora...
3.2l benzinac sa 6 cilindara i 238hp sa sestostepenim automatskim menjacem i ubrzanjem do 100 za 8.1s

i

2.4l turbo dizel d5 sa 5 cilindara i 185hp, 400Nm

Moj favorit dizel :)

Jel neko zna gdje mogu naci glavu motora za volvo S40, 1.9td, 90hp, 98'god. Unutra je renaultov motor.
I nije neki motor, izgleda da ima neku tvornicku gresku, vec nekoliko puta je pucala glava, a kod jos ljudi sam cuo da imaju slicne probleme sa glavama. Stoga toplo preporucujem da se klonite tih motora ako namjeravate kupovati iste. Ako neko slucajno zna gdje se moze naci polovna glava da napise.
Unaprijed hvala!!!

Vedran988:
Jel neko zna gdje mogu naci glavu motora za volvo S40, 1.9td, 90hp, 98'god. Unutra je renaultov motor.
I nije neki motor, izgleda da ima neku tvornicku gresku, vec nekoliko puta je pucala glava, a kod jos ljudi sam cuo da imaju slicne probleme sa glavama. Stoga toplo preporucujem da se klonite tih motora ako namjeravate kupovati iste. Ako neko slucajno zna gdje se moze naci polovna glava da napise.
Unaprijed hvala!!!
Ceo motor i glavu motora polovnu za taj model mozete pronaci u VOLVO servisu NOVAK na Miljakovcu, tel 3511-555, pouzdan, jevtin i jako dobar servis, iz licnog iskustva pisem, ovo mi je 2 VOLVO koji kod njih odrzavam

Back