- Poruka
- 33.100
Nisam nešto oduševljen enterijerom, ali svakako bi bio moj izbor pre BMW-a, Mercedesa, Audija iz te klase.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vec SMRTNIK OBICAN hhhhahaaaah .

Nema me par dana i sada izgubih 2h na čitanje propuštenog
Bio sam u petak i danas u KG i baš obratio pažnju na količinu VOLVO-SAAB automobila na relaciji SU-KG. Mogu samo konstatovati da nas uopšte nema malo. Danas me baš i startovao čiča na benziskoj da me pita za mog Volvića, vozi Saab 9000 i hteo bi da se podmladi. Prvo što me je pitao jesam li razmišljao o servisu i održavanju auta kada sam kupovao Volvo, pošto se on nije proslavio sa SAAB-om!! Jedino baš u KG-u nisam video "braću" sem jedne XC90-tke i to SU table![]()
![]()
Što se ugradnje gasa tiče, ubacio sam sekvencijalni gas sa bocom umesto rezervnog točka, niti znam da ga imam, a novčanik se ne tanji kao pre. Verovatno tripujem, ali mi se čini da i bolje povuče kada je na gasu. Ugradnja 700EUR + 5.500 din atest. Napraviću fotke kako to sve izgleda pa ih postavljam.
Što se Alamanove problematike tiče mogu samo reći da znam kako mu je i da mu to verovatno ne pomaže puno ... ranije sam i ja pokušavao sve i svašta, nekad sa većim uspehom - nekad ne. Smatram da čovek ne može biti pametan u tim situacijama. Lako se ti problemi rešavaju kad se ima džinge, ovako samo uz Božju pomoć...
Gde to u KG ima crvenog piva ??
MashAllahU novoj pivnici
crveno pivo za sve,opet sam mod![]()
:-D

Jesi video novi S80 sa v8 motorom???
![]()

ima u jednoj pivnici, sastacemo se tamo. ako si raspolozen, da se organizujemo pa dodjete ti i profimare i sd, tu se nadjemo vukelja i ja sa vama pa odemo u kg na crveno pivo kod alamana i damnjana. sta kazes?
ako ima jos zainteresovanih, javite se bre ljudi!
deeliteorange, sta ti kazes?

hahah desi alane bre, reko si da stizes pre sat vremena
e DLOA nema dovoljno postova za moda, ***...preporucio sam ga,ali nista...