VOLVO I SAAB

Eve me :D Sad ce mi dodje drug i idemo kod druga :D
ti? kako ucenice? ;) btw... ona milica mi ne odgovara na SMS. Poslao sam joj jutros u pola6: Spvas?

i nista mi nije odgovorila :'(

p.s. A to za moderatora,pa bre, nije kraj sveta :D ne cene uopste za oglase sto sam sredio i Kragujevac...da oni cene to malo, uz opomene bi mi vratili status...
tako da i tamo jos dan/dva nisam mod vishe :) vec SMRTNIK OBICAN hhhhahaaaah .
odlepio sam:D

Nema me par dana i sada izgubih 2h na čitanje propuštenog :)

Bio sam u petak i danas u KG i baš obratio pažnju na količinu VOLVO-SAAB automobila na relaciji SU-KG. Mogu samo konstatovati da nas uopšte nema malo. Danas me baš i startovao čiča na benziskoj da me pita za mog Volvića, vozi Saab 9000 i hteo bi da se podmladi. Prvo što me je pitao jesam li razmišljao o servisu i održavanju auta kada sam kupovao Volvo, pošto se on nije proslavio sa SAAB-om!! Jedino baš u KG-u nisam video "braću" sem jedne XC90-tke i to SU table :) :) :)

Što se ugradnje gasa tiče, ubacio sam sekvencijalni gas sa bocom umesto rezervnog točka, niti znam da ga imam, a novčanik se ne tanji kao pre. Verovatno tripujem, ali mi se čini da i bolje povuče kada je na gasu. Ugradnja 700EUR + 5.500 din atest. Napraviću fotke kako to sve izgleda pa ih postavljam.

Što se Alamanove problematike tiče mogu samo reći da znam kako mu je i da mu to verovatno ne pomaže puno ... ranije sam i ja pokušavao sve i svašta, nekad sa većim uspehom - nekad ne. Smatram da čovek ne može biti pametan u tim situacijama. Lako se ti problemi rešavaju kad se ima džinge, ovako samo uz Božju pomoć...

Gde to u KG ima crvenog piva ??

Nema me par dana i sada izgubih 2h na čitanje propuštenog :)

Bio sam u petak i danas u KG i baš obratio pažnju na količinu VOLVO-SAAB automobila na relaciji SU-KG. Mogu samo konstatovati da nas uopšte nema malo. Danas me baš i startovao čiča na benziskoj da me pita za mog Volvića, vozi Saab 9000 i hteo bi da se podmladi. Prvo što me je pitao jesam li razmišljao o servisu i održavanju auta kada sam kupovao Volvo, pošto se on nije proslavio sa SAAB-om!! Jedino baš u KG-u nisam video "braću" sem jedne XC90-tke i to SU table :) :) :)

Što se ugradnje gasa tiče, ubacio sam sekvencijalni gas sa bocom umesto rezervnog točka, niti znam da ga imam, a novčanik se ne tanji kao pre. Verovatno tripujem, ali mi se čini da i bolje povuče kada je na gasu. Ugradnja 700EUR + 5.500 din atest. Napraviću fotke kako to sve izgleda pa ih postavljam.

Što se Alamanove problematike tiče mogu samo reći da znam kako mu je i da mu to verovatno ne pomaže puno ... ranije sam i ja pokušavao sve i svašta, nekad sa većim uspehom - nekad ne. Smatram da čovek ne može biti pametan u tim situacijama. Lako se ti problemi rešavaju kad se ima džinge, ovako samo uz Božju pomoć...

Gde to u KG ima crvenog piva ??

ima u jednoj pivnici, sastacemo se tamo. ako si raspolozen, da se organizujemo pa dodjete ti i profimare i sd, tu se nadjemo vukelja i ja sa vama pa odemo u kg na crveno pivo kod alamana i damnjana. sta kazes?
ako ima jos zainteresovanih, javite se bre ljudi!
deeliteorange, sta ti kazes?

Jesi video novi S80 sa v8 motorom???

4sa.jpg

ovo je BOLEST....kako li to ide...faaaakkk

ima u jednoj pivnici, sastacemo se tamo. ako si raspolozen, da se organizujemo pa dodjete ti i profimare i sd, tu se nadjemo vukelja i ja sa vama pa odemo u kg na crveno pivo kod alamana i damnjana. sta kazes?
ako ima jos zainteresovanih, javite se bre ljudi!
deeliteorange, sta ti kazes?

Pozdrav @Truckeru, opet zaboravljas @Toshu :evil::-D

I obavezno @DLOA (bez obzira sto nema Volvo)!!!!:D

Bice jos interesenata izgleda..... za Volvo klub!!!!:D

Pozdrav @Markedjani, Di si bre ti co'ece!!!!!!!
Nema te 10 dana, a ne par dana!!!!!!:shock::-D

Pozdrav za Novog (starog) moderatora UAAAAAAA!!!!:twisted::-D

OFF: LJUDI, PIVO JE NAJBOLJE NA BALKANU, VERUJTE MI (bio sam danas opet)!!!!!:D

p.s. (i naravno) OFF: @DLOA za moderatora, ko se slaze?????
Jako korektno komentarise sva desavanja na forumu, i mislim da bi bio dobar mod.;-):-D

Otvorite temu za glasanje!!!!!!!:evil::-D

smislio nama nam dragi drug: DLOA

Skupljaju se crne limuzine ispred staklenih vrata. Ista im otvaraju uniformisani likovi... Gospoda jedan po jedan dolaze na zakazani im sastanak povodom gorućeg pitanja...
Odela, tašne, mašne, ulaze poslovno u kancelariju... iznad vrata piše - "upravni odbor Krstarice"... I onako zabrinuti, ko usrani, svi nikakvi, tmurni...u tišini zauzimaju mesta za stolom, otvaraju aktovke, vade papire...gledaju se međusobno onako sablažnjeno...i prvi među njima postavlja pitanje..."ljudi - šta nam je činiti..nemamo moderatora na automobilizmu? Moramo hitno nešto da preduzmemo inače će posledice biti nesagledive po budućnost foruma" Ponovo se zabrinuto pogledaše...pojedini su među sobom šaputali... Krenulo je većanje... Koga postaviti? Truckera? Onog Narandžastog? "Ne" - uzviknu Jomini - "njega nikako...suviše je zelen i jebivetrast... ne ispunjava naše najosnovnije postulate rada...!"

Nastavak u sledećoj epizodi...

hot-rod volvo...vozio bih ga samo zato sto je volvo besna masina..i to ovaj amazon,,,ovo americko sto lici valjda na plimut ne bih...
ovo bih :D

ovo bih :D

OVO BIHHHHHHHHHHHHHH BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ruzno je...

SAAB hot rod ;)

hahah desi alane bre, reko si da stizes pre sat vremena :D
e DLOA nema dovoljno postova za moda, ***...preporucio sam ga,ali nista...

Pa zar ne mogu da naprave izuzetak??????:confused::confused::confused:

Stvarno nema smisla, co'ek je sjajan za tu rabotu!!!

VOLVO!!!:DVOLVO!!!:DVOLVO!!!:DVOLVO!!!:DVOLVO!!!:DVOLVO!!!:DVOLVO!!!:DVOLVO!!!:DVOLVO!!!:DVOLVO!!!:DVOLVO!!!:DVOLVO!!!:D
(da me ne banuju modovi sto sam u off-u)

Opet off: Napravite temu "Volvo dos'o u Kavanu" ili "Birtija za Volvase" gde ce biti dozvoljeno off - ovanje do mile volje za nas koji na ovoj temi cirkulisemo!!!!!:D:D:D

jes da više volim crne, ali ako je real hard ice cold blondie made in Scandinavia u pitanju, napravio bi izuzetak kod ove pretposlednje...ide leto j.bg...8-)
pazi slučajnosti...upravo slušam Royksopp:lol:
Ovi automobili kao goreprikazani Volvo/Plymouth me podsećaju na skakavca, koji je rešio da skoči

Back