Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.727
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mene na besparicu![]()
pa ako nije volonterski, mora biti da je u pitanju prostitutka ili žigolo...Citam naslov zabicine teme kao volontiranje
..u ovo savremeno doba su sve popularniji volonteri, kao prelazno resenje ne bi li se lakse doslo do posla pa mi pade na pamet...
da li postoje seksualni volonteri..da li biste to bili![]()
pa ako nije volonterski, mora biti da je u pitanju prostitutka ili žigolo...
Zasto? Ko tebe tjera na sex?
Citam naslov zabicine teme kao volontiranje
..u ovo savremeno doba su sve popularniji volonteri, kao prelazno resenje ne bi li se lakse doslo do posla pa mi pade na pamet...

Pa nisu, ako očistiš svoje dvorište nisi volonter, ako odeš i očistiš nečije drugo iz dobre volje onda recimo da jesi

Tvoje dvorište ne predstavlja tebe već nešto što je tvoje, što je metafora za tvog dečka što ti znaš samo se foliraš 
brate ako ocistis tudje dvoriste onda si budala
a volonter je inace podvrsta specijalnog vida budale.
a seksualni volonteri ne postoje. i bas da vvidim ko ce mi objasni da postoje

brate ako ocistis tudje dvoriste onda si budala
a volonter je inace podvrsta specijalnog vida budale.
a seksualni volonteri ne postoje. i bas da vvidim ko ce mi objasni da postoje

u prevodu, ako jebbem samu sebe nisam volonter

volonter moze da bude profesionalna kurrva el zigolo koji resi da jedno vreme ima seks bez novcane nadoknade![]()

nisi..tad si aktivista![]()
pro bono![]()

chao neistrazena mogla si bar da ogrnes nesto a ne da odas taka

Citam naslov zabicine teme kao volontiranje
ne postoje ! ! ! ! niko jos nije obrazlozio kako u seksu jedna strana moze da volontira !
jesam pametan? jesam? a? ne postoje ! ! ! ! niko jos nije obrazlozio kako u seksu jedna strana moze da volontira !