Volkswagen - kraj za TDI motore!

Trosis ti manje ali u odnosu na istog takvog Accorda koji nema plin!
To je tacno ali poredis potrosnju sa dizelasem majstore a tu lupas kao niko i svi ti se smeju.
I ja predjem koliko predjem ali glup si ko tocak kad mislis da ja nemam auto jer ja presao tih 4000 km sa jednim ili sa dest automobila na kraju mu dodje tako da sam presao 4000 km godisnje. Imam vise drugara koji predju takodje izmedju 5 i 10 hiljada km za godinu dana a ti vidi kako je isplativo na tu kilometrazu ugraditi plin i raditi atest.
A u matematiku sam vec dokazao kako se razumes jer tebi je 2+1=4. :D

ti se vozis na razlici u registraciji 10 godina jer godisnje sa autom predjes 20 km

Ti nemas auto, ne vozis auto, ne registrujes nijedan auto.

Vozis Hondin skuter.

Moja matematika je tacna nisi nista demantovao vezano za potrosnju. Samo pises da je meni skuplja registracija sto jeste tacno, al opet na 30.000 km godisnje koliko predjem, opet ja ustedim nekih 70-80.000 dinara tj prakticno na razlici u ceni goriva ostane mi para da registrujem auto za dzabe plus vozim daleko mocniju masinu mnogo vece snage

Tvoja matematika je takva da je 2 + 4 = 5 i u takvu matematiku želiš uvjerit i ostale!
Dule ne vozi hondin skuter već svoj!

Zato sto mi je BMW neudoban napsram ovog modela.
Sedeo sam i na Yamahi T-Max i X-Max i iako lepse i modernije izgledaju meni ne odgovaraju zbog polozaja sedenja.
E zato a posto pojma nemas o motorima i skuterima molim te da ne ulazis u raspravu o njima jer cu te pojesti sa znanjem.:D
Ili ces mozda i tu da te preslisam?
Imao sam motora vise nego ti kola pa samo izvoli ako imas zelju da se blamiras.

Moj trenutni izbor bi bio DUCATI Multistrada. Prije par godina san sjaha s motocikla još uvik mi dolazi u snove i hvata me nostalgija ali mislin da je bilo dosta, od 15-te do 40-te uvik sam posjedova dvokololicu. Tko je vozio MZ 250 i kaže da nije pa taj laže,vrlo zajeban motocikl....Poslje MZ-a GPZ 550 bio prava poslastica.........

Zato sto mi je BMW neudoban napsram ovog modela.
Sedeo sam i na Yamahi T-Max i X-Max i iako lepse i modernije izgledaju meni ne odgovaraju zbog polozaja sedenja.
E zato a posto pojma nemas o motorima i skuterima molim te da ne ulazis u raspravu o njima jer cu te pojesti sa znanjem.:D
Ili ces mozda i tu da te preslisam?
Imao sam motora vise nego ti kola pa samo izvoli ako imas zelju da se blamiras.

nemam pojma o motorima jer me nikada motori nisu ni interesovali.

Al opet mi cudno kunes se u nemacku autoindustriju a vozis japanska vozila tj motore iskljucivo

Kao prvo nikad i nigde neces naci da se kunem u nemacku autoindustriju i nigde i nikad neces naci da sam napisao da je Golf najbolji auto ili da je Toyota najlosiji.
A kao drugo svako vozi ono sto mu odgovara a to nije razlog da ako vozis jedan auto da kao najveci seljak pricas o tom autu u superlativu po sistemu "Ono sto imam je najbolje" a ti to dokazujes konstantno kroz piskaranje na ovom forumu jer tvoj auto je najbolji,tvoje gume su najbolje,tvoj telefon je najbolji.... a kako si krenuo i carape ce ti biti najbolje a samo zato jerr ih ti nosis. :per:
Pogledaj malo tvoje pisanje iz drugog ugla i videces koliki si egoista i narcis.
A te tvoje fazone sto vozis nesto a pljujes po drugom batali jer ja sam ti objasnio ali tvoja bolet ti ne dozvoljava da ti to udje u glavu.

Ne, nema kraja: Novi detalji varanja VW

Nemački auto-gigant Folksvagen svoju prevaru na dizel motorima počeo je još pre 1999. godine.

883220796578e39f75526d755478208_w640.jpg

Kako navode regulatorne vlasti Njujorka, varanje je počelo sa šest odvojenih uređaja za lažiranje.

Osam Folksvagenovih inženjera je u avgustu 2015. godine uništilo dokumenta koji to dokazuju.

Bivši direktor VW Martin Vinterkorn navodno je pomogao da se ceo slučaj zataška. A američkim vlastima su zatim dostavili lažna dokumeta kako bi pokušali da prikriju prevaru.

Njujork je jedna od država koje su danas podnele tužbe protiv VW, Audija i Poršea zbog manipulacija vrednostima izduvnih gasova.

U tužbama se navodi da su VW i njegove filijale prevarile kupce prodajom više od 40.000 vozila koja su opremljena softverom za prikrivanje realnog nivoa emisije štetnih gasova.

Ova nova tužba dolazi nakon što je VW uspeo da postigne nagodbu u vrednosti od 15,3 milijarde dolara sa federalnim sudom u San Francisku.

VW je upao prošle godine u najveću krizu do sada, kada je u javnost isplivalo da je u 11 miliona vozila širom sveta ugradio softver za manipulacije vrednostima izduvnih gasova.

VW-TDI smecare nad smecarama

Sto ti je nemacka tehnologija! I kad varaju treba ti 15 godina da ih uhvatis. z:D

Poslednja izmena:
Нешто ми се чини да је та прича о емисији гасова слична оној причи о алфатоксину у кукурузу.

Да појасним, неко направи неке прописе да би зезнуо неког произвођача, а произвођач ће или да уложи огромне паре да испоштује често бесмислен или прејак пропис, или ће да ствар реши на други начин..

Back