lav607
Domaćin
- Poruka
- 3.919

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Jao, ne mislis valjda da su se oni yebali samo u tuznom misionaru...???Suzy:ja mislim da nasi roditelji dok su nas pravili nisu ni znali sta je to .....Sexualna Fantazija je za njih sigurno bila SF :wink:![]()
Trpali su se i oni kako su stigli, samo sto se manje pricalo o tome... A i manje je bilo mogucnosti za razmjenjivanje informacija...
U danasnjoj eri mas-medija prosto se brzo dolazi do takvih podataka...
Suzy:Gazdarica:Jao, ne mislis valjda da su se oni yebali samo u tuznom misionaru...???Suzy:ja mislim da nasi roditelji dok su nas pravili nisu ni znali sta je to .....Sexualna Fantazija je za njih sigurno bila SF :wink:![]()
Trpali su se i oni kako su stigli, samo sto se manje pricalo o tome... A i manje je bilo mogucnosti za razmjenjivanje informacija...
U danasnjoj eri mas-medija prosto se brzo dolazi do takvih podataka...
Ma, ok, ali ako si citala nastavak...rekla sam i da je verovatno bila u drugom obliku....
Mnogo su oni znali o vibratorima, vijagri......(Znam da je odavno postojalo perverzija....orgijanja kod Luja XIII....)
Jednostavno , mislim da je nas znatizeljni um i u toj sferi..poprilicno -napredovao-...
Samo opet ponavljam...to nam treba kao slonu cipelice...(ili meni inspirion)... :wink:
lav607:Da kopiratedruge sto se sex-ualnih fantazija tice........![]()
![]()
Vragolasta Amfibija:lave ja mislim da si ti najpozeljniji forumas ali nisu te staviliu anketu.
Vragolasta Amfibija:covece,kad god vidim peugeot 607 ja pomislim na tebe...pa pomislim : ma...Amfibija...da nisi ti opsednuta malo,a?
lav607:I ja kad god vidim dobro .... setim se tebe,da li je to normalno...........kiss
Vragolasta Amfibija:samo da ti kazem da je sad MNOGO !!!!! bolje nego pre !!!!
Usamljena mala: