Meti listove kiselog kupusa u zamrzivač i eto sarme i u junu.Vino dobro ide uz sarmu. Crno.
Kad će opet zima da jedem sarmu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meti listove kiselog kupusa u zamrzivač i eto sarme i u junu.Vino dobro ide uz sarmu. Crno.
Kad će opet zima da jedem sarmu!
...ja imam problem zato sto ne pijem alkohol uopste...dok sam bila mladja nisam imala neke posebne probleme zbog toga ali u poslednje vreme mi je sve vise neprijatno jer ljudi pocinju da me prozivaju, sipaju u casu, nude, objasnjavaju da mi se svako slavlje ili izlazak pretvori u mucenje jer ili kiselo drzim casu koju prvom prilikom gledam da zamenim sa nekim ili odbijam kao neka ustogljena osoba...mozete li mi molim vas preporuciti neko alkoholno pice koje nema opor ukus alkohola...dodajem da sam probala vermut, vina, likere i nije islo, mogu da progutam bez kiseline u stomaku samo sangriju...jel postoji nesto nalik njoj?
Karlovačka vina!
Da li ste znali da je Crveno vino stari lek bogat antioksidansima (koji čuvaju srce, nervni sistem i štite ceo organizam od oksidativnog stresa)?