Rastko1234
Zainteresovan član
- Poruka
- 215
Meni su iz nekog razloga jako privlacne. Nisu mi ni manje, ni vise privlacne nego nase devojke, vec imaju nesto posebno, nesto drugacije i karakteristicno za njih, pa mi se svidjaju, najblaze receno. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su iz nekog razloga jako privlacne. Nisu mi ni manje, ni vise privlacne nego nase devojke, vec imaju nesto posebno, nesto drugacije i karakteristicno za njih, pa mi se svidjaju, najblaze receno.![]()
Meni su iz nekog razloga jako privlacne. Nisu mi ni manje, ni vise privlacne nego nase devojke, vec imaju nesto posebno, nesto drugacije i karakteristicno za njih, pa mi se svidjaju, najblaze receno.![]()
Samo ako je ona mlađa od 7 godina, mslm, stan i hrana su ti obezbeđeni posle toga, gde ćeš veće 'sreće' u Srbadiji.Cuo sam da seks sa cigankom donosi 7 godina srece.
Samo ako je ona mlađa od 7 godina, mslm, stan i hrana su ti obezbeđeni posle toga, gde ćeš veće 'sreće' u Srbadiji.
ima lepih romkinja..
Ne mogu da se prilagodim njiihom nacinu zivota da bi ziveli zajedno,pricam o vecinskom delu..moze za sex imaju malo vecu teperaturicu..![]()