Volite li Romkinje?

Ima lepotica bas onako egzoticnih, volim sve zene pa i njih pod uslovom da nisu neke iz nehigijenskih naselja... Ima u mojoj siroj okolini Roma sa KiM (oni sto se tripuju da su Srbi) i bilo je pravih slatkisa :p, tako da sam stereotipe prevazisao...;)

sve sto je drugacije ili nas privlaci ili plasi i odbija
naravno ima lepih Romkinja kad vidis na zapadu i po nekim manjim mestima selima gde i oni rade po inostranstvu ne vidi se velika razlika

Ma meni su nekako, kako je ovde receno, egzoticne. Tamna koza mi se jako svidja. I tamna crna kosa.
Jednom sam prolazio pored jedne zgrade a kroz prozor se nagla starija Ciganka, lepa u licu, sa jako dubokim dekolteom i vecim grudima.

ima lepih romkinja..
Ne mogu da se prilagodim njiihom nacinu zivota da bi ziveli zajedno,pricam o vecinskom delu..moze za sex imaju malo vecu teperaturicu..:rumenko:

Isto je samnom.Ima ih stvarno lepih ali nikada nebih mogao da se mesam sa njima.Nisam rasista nego mi jednostavno smetaju te neke njihove karakteristike i stil ponasanja cak i kod ovih elokventnijih i dobrostojecih roma.

A ima jedna mala sto cesto "stopira" na Ibarskoj.Lepa mukica ko andjeo.

Meni su iz nekog razloga jako privlacne. Nisu mi ni manje, ni vise privlacne nego nase devojke, vec imaju nesto posebno, nesto drugacije i karakteristicno za njih, pa mi se svidjaju, najblaze receno. :heart:

Svaka žena ima harizmu,duh majke Zemlje koji muški vetar semenom sreće oplodi.
Rastu zatim biljke ljubavi,žute,crvene,crne,bele.
Pripadnost rasi nije bitna :heart2:

Back