Volite li Kruševac?

Volim Krusevac, ali ne volim Krusevljane............. Nikako................ Prosti, nevaspitani, nafurani....... Svaka cast retkim izuzecima........................ Na zalost i ja sam Krusevljanka................. takva mi je sudbina.............. A nekada sam se radovala kada vidim Merimu vracajuci se sa faksa................. Beograd mi je bio ludnica, a Krusevac oaza mira............... Kako covek ume da se prevari................ i kako ljudi umeju da upropaste ovako divan grad....................

Volim Krusevac, ali ne volim Krusevljane............. Nikako................ Prosti, nevaspitani, nafurani....... Svaka cast retkim izuzecima........................ Na zalost i ja sam Krusevljanka................. takva mi je sudbina.............. A nekada sam se radovala kada vidim Merimu vracajuci se sa faksa................. Beograd mi je bio ludnica, a Krusevac oaza mira............... Kako covek ume da se prevari................ i kako ljudi umeju da upropaste ovako divan grad....................

A jesi li snimila grad nocu kad dolazish od Makreshana?
Sa brda se vidi ceo grad onako osvetljen i sa okolnim naseljima,chak se moze videti i naselje UN,istovremeno sa ostalim delovima,dakle,najbolji ugao i prizor koji uvek volim da vidim kada se vracam u Krushevac.
A za ono ostalo...treba upoznati svih sto hiljada gradjana,da bi se doneli generalni zakljuchci.
A grad ce tek biti upropashcen kad se iz EU sliju reke Roma po ugovoru o readmisiji...ali necemo o politici,mada ce nam doci glave :(

u gradu je provod definitivno 0..ne mozes da izadjes a da ne sretnes gomilu seljaka i seljanki koje nose air max patikena sebi u svim mogucim drecavim bojama..fuj :P ili devojke koje bukvalno izadju gole sa tonom sminke .. UZAS! shvatanja su im ravna 0.. jedina dobra strana je sto je sve bukvalno na dohvat ruke, tako da za kratko vreme mozemo da stignemo gde hocemo, za razliku od vecih gradova.. sve ostalo je katastrofa.. jedva cekam da odem iz ovog grada

u gradu je provod definitivno 0..ne mozes da izadjes a da ne sretnes gomilu seljaka i seljanki koje nose air max patikena sebi u svim mogucim drecavim bojama..fuj :P ili devojke koje bukvalno izadju gole sa tonom sminke .. UZAS! shvatanja su im ravna 0.. jedina dobra strana je sto je sve bukvalno na dohvat ruke, tako da za kratko vreme mozemo da stignemo gde hocemo, za razliku od vecih gradova.. sve ostalo je katastrofa.. jedva cekam da odem iz ovog grada

Znam... Prava muka ih je gledati... :lol:

A jesi li snimila grad nocu kad dolazish od Makreshana?
Sa brda se vidi ceo grad onako osvetljen i sa okolnim naseljima,chak se moze videti i naselje UN,istovremeno sa ostalim delovima,dakle,najbolji ugao i prizor koji uvek volim da vidim kada se vracam u Krushevac.
A za ono ostalo...treba upoznati svih sto hiljada gradjana,da bi se doneli generalni zakljuchci.
A grad ce tek biti upropashcen kad se iz EU sliju reke Roma po ugovoru o readmisiji...ali necemo o politici,mada ce nam doci glave :(

Da, u pravu si, ili kada se nocu spustas sa Begovog brda ili Bagdale.............Obozavam ga, ali................. iz daljine........... Kad izadjes na ulicu i pogledas iz bliza razocaras se.....

Da, u pravu si, ili kada se nocu spustas sa Begovog brda ili Bagdale.............Obozavam ga, ali................. iz daljine........... Kad izadjes na ulicu i pogledas iz bliza razocaras se.....

Moja drugarica je sa svojim verenikom jednom prilikom ~skoknula~ do Amsterdama...imali su i drugara s neta koji im je pokazivao grad...
~Volela bih da zivim ovde~ ...Amsterdamac se smeškao: ~Pa zar u gradu u kome se dnevno dogodi više desetina ubistava,pljački,silovanja,gde postoje čitavi kvartovi odakle ne biste živi izašli ili makar opljačkani i silovani ?!...~
Ljudi ne znaju šta imaju,sve dok to ne izgube...

Prelepa slika...

Dušala tebe ne znam ,ali sam o tebi čula sve najlepše od našeg
zajedničkog prijatelja.:)

:heart:Koliko god Krusevac nistili dusa u njemu zivi:super: tesko da moze neko ubiti svu lepotu....secanja zive Krusevac dise i uvek ostaje lep mio i drag....:ok:

Ma o Dusali se zna sve uvek u pravo vreme Pozdrav mojim Krusevljanima i bice slike uskoro i bice i opet prica o GRADU MOM...
:heart::zag::heart:

Krusevac je najbolje nesto za zivot i za porodicu...Naravno ko ima posao i to.Beograd je nesto drugo ali tamo je sve mnogo skuplje,ludje i to...Sta to ima nesto posebno BG???Knez i kalemegdan i taj deo po centru jedino sto ima neke onako interesantne stvari da vidis,ostalo je klasicna smaracina...Novi Beograd je spavaona i nista drugo...Splavovi i provod jeste bolji,ne sporim ali to je veliki grad,naravno da ima bolji nocni provod...Ljudi kao ljudi sve je to isto...Tamo ima takvog olosa da su krusevljani mala deca u odnosu na njih...E sada ko studira,krece se sa svojima i to to je uvek interesantnije...Alabaster kada pocnes da radis u Beogradu onda ces tek videti sta je pravi zivot...Ovako mama i tata posalju parice,ne brines za taj deo i opusteno...

Krusevac je najbolje nesto za zivot i za porodicu...Naravno ko ima posao i to.Beograd je nesto drugo ali tamo je sve mnogo skuplje,ludje i to...Sta to ima nesto posebno BG???Knez i kalemegdan i taj deo po centru jedino sto ima neke onako interesantne stvari da vidis,ostalo je klasicna smaracina...Novi Beograd je spavaona i nista drugo...Splavovi i provod jeste bolji,ne sporim ali to je veliki grad,naravno da ima bolji nocni provod...Ljudi kao ljudi sve je to isto...Tamo ima takvog olosa da su krusevljani mala deca u odnosu na njih...E sada ko studira,krece se sa svojima i to to je uvek interesantnije...Alabaster kada pocnes da radis u Beogradu onda ces tek videti sta je pravi zivot...Ovako mama i tata posalju parice,ne brines za taj deo i opusteno...

E dragi moj davno ja diplomirala, hahaha i na zalost zivim u Krusevcu................ Obozavam Beograd, za njega me vezu mnogo lepse uspomene nego za Krusevac..... Na zalost....... Idem barem jedamput mesecno tamo i uzivam, ima toliko toga, samo ga treba dobro poznavati..... Ovde tri ulice, 20 kafica, lokalni blejaci.......... ma ajde bre....... Volim Krusevac, ali ne volim mentalitet stanovnika............:besna:

Srecan nam Danasnji Dan Slavio se jos bilon godina uz SRECU ZDRAVLJE I ZIVOT...
31811_391246504674_272678864674_3769764_3334773_n.jpg

Naravno da volim Krusevac. To je najlepsi grad... Posle studiranja sam bio siguran da cu se vratiti u Lazarev grad-tako je i bilo.
A sto se tice mentaliteta ljudi-pa to je svuda isto, bez obzira u kom ste gradu svuda ima seljobera, foliranata, glupih klinki ali i dobrih likova....
Krusevac je lep grad i svako ko dodje sa strane u Krusevac i bude u njemu par dana - ima samo reci hvale za grad(bar je moje iskustvo tako).

Puno uniformisanih seljancura koje po fejsu kace slike sa napucenim ustama i kad pogledas profile sve su u istoj pozi ista garderoba isto napuce usta kao majmunsko dupe iznutra
Drustvo i ljudi 00000000000000000 sve skotovi samo gleda ko kako da ti zabije noz u ledja svi se druze iz koristi nema pravog neobaveznog druzenja
Svi su jaki jebaci i svaleri a kad prodjes kroz ks imas 70% mladih da izadju MUSKO MUSKO a na drugu stranu ulice ZENSKO ZENSKO a svi su neki mudonje i jebaci
Svi imaju muda na recima da okrenu ks naglavacke a kad treba muda da se pokazu na delu onda su kao u komarca
Zene ........ bruka ,............ proste, jeftine, niske (mentalno), povodljive i SPONZORUSE obratite paznju u gradu kad prodje neki nabudzen auto sa muzikom koja tresti iz njega kako 99% cura okrece glavu i samo sto neskoci ispred da ih zgazi "frajer" samo da budu primecene
Znam za mnogo slucajeva da su bile sa nekim i imale sex samo da bi bile provozane kroz grad u nekom BMW X6 ili na TRAKTORCETU
Grad kao grad prljav puno cigana koji prose na sve strane glavnu ulicu kao ciste uvece ustvari samo zadrljave ono da poprskaju da mogu da kazu kako oni nesto rade a bilo koja sporedna ulica prljava moze da se nadje od opusaka do potrosenih kondoma i maramica preko kese od cipsa i kartona od tv ili dvd uredjaja
Uprava krusevca (namerno sam napisao malim slovima MIZERIJA OD GRADA) radi samo u predizbornoj kampanji ili kadtreba nekome da se asfaltira ulica jer kupio novu kucu od 1000 m2 pa nece da prlja mercedesa i asfalt se radi samo do njegove kuce kao da samo oni treba da zive
Drzavne sluzbe neljubazne do mila boga samo sto te neoteraju u pm kad dodjes, neznaju proceduru svog posla bas sam pre par dana imao problema u birou za zaposljavanje kad nisu znali kako da mi upisu diplomu pored vec postojecih diploma
Bolnica ............. bruka neljubazni, nemaju veze sa vezom NEDAO TI BOG DA TE ONI LECE lece coveku rak mesecima i uspe da izbuta da ode za bg i oni mu gore kazu da uopste neboluje covek od raka a u ks mu rekli da se sprema za najgore hahaha kreteni
Uvece kad se vracas kuci iz grada ako ides slucajno peske kroz neku tamniju ulicu nosite licnu jer murija prepada narod ili nosite cizme da slucajno neugazite u neko g0vn0 ili povracku od neke pijane budale
Semafori redovno nerade ili su nesinhronizovani pa sam morao da pokrecem neke akcije i inicijative da se to sredi u nekim ulicama gde su par puta i deca stradla zbog takvih proputa
Ludaci voze i po trotoaru i po putu kad bi mogli popeli bi se da voze i po zgradama al j8g jedini zakon koji nemoze da se zajebe je zakon gravitacije pa ... mora da se vozi po trotoaru i putu i po nekom travnjaku
Trotoari neuredjeni u staroj carsiji se kante nalaze na svakih km pa ljudi bacaju po putu svasta osnovna kultura nepostoji hodanja po trotoaru a da se nepresece preko nekog travljaka i to u centru grada i onda se pojavi gubitak trave na tim mestima i grozno izgleda
Higijena pljovanje , istrisanje nosa po putu pusenje cigara i neobazrivo mlatenje rukama me umalo kostalo par puta oka ili trenerke
Poso ni za leba nema svi jure neke rupe u zakonu i jebu radnu snagu svako moze da te jase kako on oce dok tebi naravno prepredje preko tacke tolerancije i neprebijes nekog gazdu ili sefa i das ili dobijes otkaz cim zatrazis prava ili nedo ti bog da citas ugovor koji ti se ponudi ili u razgovoru za poso pitas za platu dobijes odgovor DA SE ZA PLATU NEPITA ma daj nepita se nego se zasta pita neradimo za bombone nego za pare i normalno de god odem prvo pitam za platu
Narod plitkouman sve gleda bukvalno das narodu seherzadu i svi shvataju kao smisao zivota niko negleda sa neke druge tacke gledista npr seriju ili najozloglaseniji srpski film svi su napali taj film a to je remek delo pokazuje realnost u srbiji a i u krusevcu anketa STA MISLITE O PEDOFILIJI odgovorio covek STA MISLIM DETE MU j3bem ironija cccc rubrike u novinama Petar Bozovic koje pise niko ziv necita sa neke druge tacke gledista da on hoce da otvori narodu oci ali narod zeli da zivi svoju bajku seherzadu, indiu, kasandru, ...... lakse je pobec od istine jer je gorka ;)
Ako sam sto zaboravio ili preskocio napisacu kad se setim

i da umalo da zaboravim MRZIM JEBENI KRUSEVAC I NAROD U NJEMU I DRZAVU

Poslednja izmena:
Sta je pi(ke reko sam realnost krusevca i niko nista da kaze vise nema jer nema se sta vise rec, a i ono patriote iz minhena zeneve i ostalih gradova koji VOLE krusevac, a pobegli iz njega daleko daleko nema ni njih vise da nesto beknu, eeeeeee kakav ste vi narod svi u go\/na da se podavite

Back