- Poruka
- 2.412
Uh,dobro je,taman sam pomislio da su pukliNaravno da ne... Kopija prstena iz 13 veka (ako se dobro secam)...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh,dobro je,taman sam pomislio da su pukliNaravno da ne... Kopija prstena iz 13 veka (ako se dobro secam)...

Volim Krusevac, ali ne volim Krusevljane............. Nikako................ Prosti, nevaspitani, nafurani....... Svaka cast retkim izuzecima........................ Na zalost i ja sam Krusevljanka................. takva mi je sudbina.............. A nekada sam se radovala kada vidim Merimu vracajuci se sa faksa................. Beograd mi je bio ludnica, a Krusevac oaza mira............... Kako covek ume da se prevari................ i kako ljudi umeju da upropaste ovako divan grad....................

ili devojke koje bukvalno izadju gole sa tonom sminke .. UZAS! shvatanja su im ravna 0.. jedina dobra strana je sto je sve bukvalno na dohvat ruke, tako da za kratko vreme mozemo da stignemo gde hocemo, za razliku od vecih gradova.. sve ostalo je katastrofa.. jedva cekam da odem iz ovog gradau gradu je provod definitivno 0..ne mozes da izadjes a da ne sretnes gomilu seljaka i seljanki koje nose air max patikena sebi u svim mogucim drecavim bojama..fujili devojke koje bukvalno izadju gole sa tonom sminke .. UZAS! shvatanja su im ravna 0.. jedina dobra strana je sto je sve bukvalno na dohvat ruke, tako da za kratko vreme mozemo da stignemo gde hocemo, za razliku od vecih gradova.. sve ostalo je katastrofa.. jedva cekam da odem iz ovog grada

A jesi li snimila grad nocu kad dolazish od Makreshana?
Sa brda se vidi ceo grad onako osvetljen i sa okolnim naseljima,chak se moze videti i naselje UN,istovremeno sa ostalim delovima,dakle,najbolji ugao i prizor koji uvek volim da vidim kada se vracam u Krushevac.
A za ono ostalo...treba upoznati svih sto hiljada gradjana,da bi se doneli generalni zakljuchci.
A grad ce tek biti upropashcen kad se iz EU sliju reke Roma po ugovoru o readmisiji...ali necemo o politici,mada ce nam doci glave![]()
Da, u pravu si, ili kada se nocu spustas sa Begovog brda ili Bagdale.............Obozavam ga, ali................. iz daljine........... Kad izadjes na ulicu i pogledas iz bliza razocaras se.....
Prelepa slika...
Dušala tebe ne znam ,ali sam o tebi čula sve najlepše od našeg
zajedničkog prijatelja.![]()
Koliko god Krusevac nistili dusa u njemu zivi
tesko da moze neko ubiti svu lepotu....secanja zive Krusevac dise i uvek ostaje lep mio i drag....

Krusevac je najbolje nesto za zivot i za porodicu...Naravno ko ima posao i to.Beograd je nesto drugo ali tamo je sve mnogo skuplje,ludje i to...Sta to ima nesto posebno BG???Knez i kalemegdan i taj deo po centru jedino sto ima neke onako interesantne stvari da vidis,ostalo je klasicna smaracina...Novi Beograd je spavaona i nista drugo...Splavovi i provod jeste bolji,ne sporim ali to je veliki grad,naravno da ima bolji nocni provod...Ljudi kao ljudi sve je to isto...Tamo ima takvog olosa da su krusevljani mala deca u odnosu na njih...E sada ko studira,krece se sa svojima i to to je uvek interesantnije...Alabaster kada pocnes da radis u Beogradu onda ces tek videti sta je pravi zivot...Ovako mama i tata posalju parice,ne brines za taj deo i opusteno...

Ni ja ne volim mentalitet NEKIH gradjana,bez obzira na naziv grada.

Uuu kako nagrdi Krusevac...