Volite li jastuk ispod sebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sinnke:
Meni se cini da si ti utripovao. Ako si utovarivao viljuskarem kompove to ne znaci da si inzinjer informatike. :lol:
Sinke kompjuteri su samo jedan delic mog posla... ciju ti dimenziju ne bi mogao da shvatis da ti se objasnjava 1000 dana... jer za to pod jedan treba biti prvo pismen...
Cuvaj ti taj tvoj honorarni posao u pozajmljenom kamionu... jer ako ga izgubis... imas jedinu perspektivu kao kopac rovova..."ditch digger"....

Petar_Pan:
Sinke kompjuteri su samo jedan delic mog posla... ciju ti dimenziju ne bi mogao da shvatis da ti se objasnjava 1000 dana... jer za to pod jedan treba biti prvo pismen...
Cuvaj ti taj tvoj honorarni posao u pozajmljenom kamionu... jer ako ga izgubis... imas jedinu perspektivu kao kopac rovova..."ditch digger"....

S tvojom pismenoscu mozes biti samo nisandzija na krampu. Promiskvitet. Pa to i ja kao kamiondzija znam da nije ispravno. Jel imas koju Opstu enciklopediju pa bar pogledaj u nju pre nego sto otvoris temu ili kucaj na Google (to bi trebao znati kao informaticar :roll: ) :lol: :lol: ... ili ti krekujes igrice i umisljas da imas diplomu informatike...hahahahahaha kakav si kralj

sinnke:
S tvojom pismenoscu mozes biti samo nisandzija na krampu. Promiskvitet. Pa to i ja kao kamiondzija znam da nije ispravno. Jel imas koju Opstu enciklopediju pa bar pogledaj u nju pre nego sto otvoris temu ili kucaj na Google (to bi trebao znati kao informaticar :roll: ) :lol: :lol: ... ili ti krekujes igrice i umisljas da imas diplomu informatike...hahahahahaha kakav si kralj
Ja imam diplomu zato sto sam diplomirao... misaona imenica za tebe...
No sta ja uopste pricam sa covekom ciji vokabular i mozak ne prevazilaze reci kao sto su "viljuskar, fizikalac, kamiondzija, promiskuitet, sponzoruse, kuje... isl... "
Ja ne tripujem da sam kralj jer to sigurno nisam... ali naspram tebe sam bog, a ne kralj....
Sinke reci nam sta si ti zavrsio? Da ubacimo i malo humora u ovu pricu... :lol:

Petar_Pan:
Ebi ga kad nisam tako lep, pametan, obrazovan, dobrostojeci, kulturan kao ti

Odlično si opisao Sinnketa, Petre... http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxdm414CFYU
Samo još da dodam i duhovit, šarmantan, zgodan, nežan, pažljiv...
f050.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back