volite li anilingus

• Začetnik teme Začetnik teme manijak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa... svako ima svoje... a najstrasnije je kada neko pokusava da se uklopi u neke "kanone"! ako ti se nesto svidja radi to... ako ne nemoj... sad zdravlje je druga stvar ali cini mi se da je ovde pre u pitanju neka moralnost ili nemoralnost zavisi od tacke gledista ;)

toskana:
primecujem da se pojedini mnogo groze nekih krajnje normalnih sexy igrica. DA li je to posledica neiskustva ili laznog morala, ne znam... Primera radi, fuj im je prst u guzu, lizing analnog otvora, ali se zato razbijaju u istu (naravno vazi za ribe).

Evo, ja konkretno, jednom sam dala guzu i od bolova sam povratila u krevet, pa sam rekla nikad vise.... Ali zato uzivam u susptitutima sexa u guzu.

Ipak za sve trebaju godine. I nije cudo sto su starije ribe zakon. Znaju sta hoce, sta im prija, opustene su, bez opterecenosti nekim trivijalnostima... ma prosto znaju da uzivaju.

normalno... je vrlo sirok i diskutabilan pojama... u principu sve sto paru odgovara da radi nije perverzno ni nastrano... svako prema sebi, uostalom svi smo mi zivotinje samo neko vise a neko manje :roll:

plava ciganka:
normalno... je vrlo sirok i diskutabilan pojama... u principu sve sto paru odgovara da radi nije perverzno ni nastrano... svako prema sebi, uostalom svi smo mi zivotinje samo neko vise a neko manje :roll:

u pravu si diskutabilan pojam...moze biti da sam se neprecizno izrazila.... meni je to normalno i uvek pozeljno.....

Ja volim, stvarno, super je, a i bas sam happy sto moj dečko to voli da radi. Samo mislim da bi on pre crko nego što bi mi dozvolio da i ja to njemu uradim.
Balkanci su čudo, ali zato su jedini preostali pravi muškarci na svetu.
Volim što živim u Srbiji.

Back