V v i v i j e n Stara legenda Banovan Poruka 95.409 18.04.2014. u 21:42 - Volish - dodaj srce... #17.253
Jan Hus Poznat Poruka 8.098 19.04.2014. u 00:52 - Volish - dodaj srce... #17.256 EVO NOVOG LIŠĆA Evo novog lišća, trave sveže Koje nam dah prolećni najavi, Ali taj dah mi svojim šumom šapće O drugom lišću i o drugoj travi kojih već nema. Evo vali okupani u suncu Oteli se iz leja skokom ludim, Ali ti vali u prolazu mi šapću O drugom suncu i valima drugim kojih već nema. Rano sunce zracima pozlaćuje Mladost neba, vode, trava sag zeleni, Moje srce tiho u ćutanju grca O sebi kao već o senci srca kojeg nema. LEOPOLD STAF
EVO NOVOG LIŠĆA Evo novog lišća, trave sveže Koje nam dah prolećni najavi, Ali taj dah mi svojim šumom šapće O drugom lišću i o drugoj travi kojih već nema. Evo vali okupani u suncu Oteli se iz leja skokom ludim, Ali ti vali u prolazu mi šapću O drugom suncu i valima drugim kojih već nema. Rano sunce zracima pozlaćuje Mladost neba, vode, trava sag zeleni, Moje srce tiho u ćutanju grca O sebi kao već o senci srca kojeg nema. LEOPOLD STAF
V v i v i j e n Stara legenda Banovan Poruka 95.409 21.04.2014. u 08:35 - Volish - dodaj srce... #17.269