Volis li da pogledas sa strane?

• Začetnik teme Začetnik teme Faith
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Idem ti jednom kod cure na sex i uz put sretnem jednu curicu ali tako jebozovnu da sam tokom sexa sa devojkom, non stop zamišljao kako se tucam sa tom lutkicom što sam je video uz put
kako je to bio perverzan sex

Ovaj, da....okrenem se za dobrom cicom ako je pre toga nisam dobro osmotrio
Oči su za gledanje

Masu puta mi se desilo da se decko bukvalno okrene za mnom, ili mi se smeska, a drzi devojku za ruku...

Devojke da li vas decko voli da gleda druge devojke.... da li vi gledate druge muskarce kad ste u vezi?

i uopste, sta mislite o tome? :)

masa su uvijek bili debili ... ja paznju inace btw :D dajem samo onima za koje mislim da zasluzuju, najbolje da cu se okretati za nekom zategnutom jadnicom da joj imponuje ...

Redovno se desava da se muskarci okrecu za mnom. Cesto mi je neprijatno. Kada imam decka onda ne gledam sa strane, jer sam 100% verna, kada nemam decka, onda gledam. Ipak, moram da priznam da sam se upoznala u parku sa jednim deckom, ali posle su se pojavile njegova cerkica i zena, tako da je to bas :( , ali trebalo bi da se vidimo jedan dan. Inace, on zivi kod mene u kraju i ne mogu da verujem da ga nisam do sada videla.

Redovno se desava da se muskarci okrecu za mnom. Cesto mi je neprijatno. Kada imam decka onda ne gledam sa strane, jer sam 100% verna, kada nemam decka, onda gledam. Ipak, moram da priznam da sam se upoznala u parku sa jednim deckom, ali posle su se pojavile njegova cerkica i zena, tako da je to bas :( , ali trebalo bi da se vidimo jedan dan. Inace, on zivi kod mene u kraju i ne mogu da verujem da ga nisam do sada videla.

mozda je bio procelav pa znas kako ti procelavi ljudi svi isti

Masu puta mi se desilo da se decko bukvalno okrene za mnom, ili mi se smeska, a drzi devojku za ruku...

Devojke da li vas decko voli da gleda druge devojke.... da li vi gledate druge muskarce kad ste u vezi?

i uopste, sta mislite o tome? :)
Pogledam diskretno u ono što mi skrene pažnju - muškarac, žena, baba, dete...nebitno.
I ne samo kad je lepo, naprotiv, može biti ružno ili neobično, napadno...
Bacim pogled, ponekad prokomentarišem na diskretan način i to je to.
A zevanje okolo, pogledi, smeškanje, okretanje i ostalo je za mene odraz nečije nekulture i sirovosti. I plus nepoštovanje tog nekog iza čijih ledja bacaš signale i odmeravaš.

Back