Volim....

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da da....samo sam mislio kad ce mart kad ce mart...e doslo i to...sad treba jos malo da se strpimo...a kad pomislim kad ona gomila koleginica na mom faxu nagrne u suknjice a mi muske sve ispite popadamo za razliku od njih... :-(

ma Volim toplo vreme!!!

bojan86:
da da....samo sam mislio kad ce mart kad ce mart...e doslo i to...sad treba jos malo da se strpimo...a kad pomislim kad ona gomila koleginica na mom faxu nagrne u suknjice a mi muske sve ispite popadamo za razliku od njih... :-(

ma Volim toplo vreme!!!
Ja jedva cekam da se zavalim u onu bastu kod tvog fax-a...
Mnoooogooo volim tu bastu, ne zbog devojaka nego me nekako podseca na jedan pocetak za koji cemo tek videti kako ce se zavrsiti :D

@soffy nemoj to da zloupotrebis...hehe :lol:

@dovla..
pa uvek mi muskarci ispadnemo perverzni...a ne mozes da im dokazes da su one gore od nas...a tek da vidis moje koleginice sa faxa..sve kao mirne...kad ono..ne mozes da verujes...ali posle su morale da priznaju kakve su...

Volim svoje koleginice sa faxa!

bojan86:
@soffy nemoj to da zloupotrebis...hehe :lol:

@dovla..
pa uvek mi muskarci ispadnemo perverzni...a ne mozes da im dokazes da su one gore od nas...a tek da vidis moje koleginice sa faxa..sve kao mirne...kad ono..ne mozes da verujes...ali posle su morale da priznaju kakve su...

Volim svoje koleginice sa faxa!
Pa pazi... kod mene ima malo koleginica pa je sou sa njima, kod tebe mogu samo da zamislim kako je... :lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back