IvAnA:)
Domaćin
- Poruka
- 4.433
volim shto cu sutra da eskiviram shkolu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da ti kazem da si u pravu... kad bolje razmislim celu zimu me je to odrzavalo...bojan86:eeee....to sam cekao celu zimu...suknjice...![]()
Ja jedva cekam da se zavalim u onu bastu kod tvog fax-a...bojan86:da da....samo sam mislio kad ce mart kad ce mart...e doslo i to...sad treba jos malo da se strpimo...a kad pomislim kad ona gomila koleginica na mom faxu nagrne u suknjice a mi muske sve ispite popadamo za razliku od njih... :-(
ma Volim toplo vreme!!!

e bre..ja sam rekao da volim tvoj avatar..pa nisam ja vlada... e razocarala si me.. smrc.. :-(sofffy:volim sto vlado voli moj avatar!
!
E da znas i da sam se ja utripovao... gledam... a znam da nikad nikom nisam rekao da mi se svidja njegov avatar...bojan86:e bre..ja sam rekao da volim tvoj avatar..pa nisam ja vlada... e razocarala si me.. smrc.. :-(
Ma nije sutina u tome.. sutina je sto ti ne znas sta ustvari volissofffy:izfini boki!! oprastas?! :trep,trep:
sofffy:izfini boki!! oprastas?! :trep,trep:

ahaabojan86:ma oprastam ti naravno...ali samo iz dva razloga..sto si iz Banja Luke i sto si uradila TREP TREP heheeh![]()
ok onda..da znam za ubuduce na sta padas 

Pa pazi... kod mene ima malo koleginica pa je sou sa njima, kod tebe mogu samo da zamislim kako je...bojan86:@soffy nemoj to da zloupotrebis...hehe
@dovla..
pa uvek mi muskarci ispadnemo perverzni...a ne mozes da im dokazes da su one gore od nas...a tek da vidis moje koleginice sa faxa..sve kao mirne...kad ono..ne mozes da verujes...ali posle su morale da priznaju kakve su...
Volim svoje koleginice sa faxa!