Volim to sto sam malopre videla svog najboljeg druga i sto smo se izljubili, ali mrzim to sto je opet bio naduvan..... :sad:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mozes ni da zamislis kakve mi je olaksice donela ta najava... zato je toliko i volim...Bliznakinja:uraaaa i ja voleeeem![]()
Ne zaboravi sebezmaj013:Volim, volim......volim, sta bese JA volim???? A da, setio sam se, volim pse lutalice....
Verujem da je svimaDovla:Ne mozes ni da zamislis kakve mi je olaksice donela ta najava... zato je toliko i volim...![]()
Srce to se vec podrazumeva,.....Bliznakinja:Ne zaboravi sebe![]()
a ne,oni su ostali da unistavaju namestaj.....dadimar:Sa majmunima![]()

Uffff... kakva steta....Sizzlym:A ja wolim moju mawenu bebicu...kme....nisam je widela nedelju dana....
al swe se da isprawiti![]()

Hihihihi
shto:-??Dovla:Uffff... kakva steta....![]()
Uopste nisam ljubomoran... ja nisam nakupio sedam dana kao ti...Bliznakinja:Volim sto je Vladica ljubomoranHihihihi
![]()

:SmajliKojiSkakuce:Sizzlym:Wolim shto cu wideti mawenu.....weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Ha , ja cu u subotu da se iskupim za mesec dana a ne za nedeljuDovla:Uopste nisam ljubomoran... ja nisam nakupio sedam dana kao ti...![]()