S
Sizzlym
Gost
Lucky girl:jesam li ti rekla da obozavam guaranu,a mrzim sve ostalo sto je gazirano![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucky girl:jesam li ti rekla da obozavam guaranu,a mrzim sve ostalo sto je gazirano![]()
Dovla:Ovo sad ispade da mene niko ne voli??? :shock: :shock: :shock:
p.s. "Dovla" se ne menja mo padezima jer je to nick na forumu vec se pise "Dovla"-u![]()
sofffy:danas volim sto sam dobila puno kinte...
Lil'_hell92:Meni guarana dodje slicno kao pivo...Odvratna mi je al' ne mogu da prestanem da je pijem.Tako sam se na exkurziji napila od 4 guarane i pola sata se cerekala wc solji
ma guaranu mogu da pijem do sutra....IvAnA:):Ja sam na BeerFest-u popila 4 guarane za 10 minuta i nisam se bash neshto preterano chudno osecala....
danas 30 maraka!!Girl next door:sta bi s onom 'sicom' od 6 maraka?![]()
koliko je danas/:-)
Sizzlym:ma guaranu mogu da pijem do sutra....
btw meni je bilo super na Beer Festu....jedwa chekam owe god...ako budem bila u Bg-u ofkors.....
laura87:Zasto je samo meni na Beer festu bilo nezanimljivo?[/QUOTE/]
mozda si bila u pogreshnom drushtwu
meni je bilo extra...iako weche kad je bio ja mislim Rundek...jedino je on bio gotiwan ali smo mi nastawili zabawu gore na Kalishu....i bilo je neponowljiwo!!!!!!!!!!!
A sta da radim sa preostalih 49 ispita????Keeper:posle ispita u jakuzi? c c c .... ja bih prodao jakuzi i kupio ispit ;p
Nedam moju HIDROMASAZNU KADU!!!Keeper:pa nishta... shta ti neki japanac pa uvek morash neshto raditi?![]()
stvarno?nisam znalaSizzlym:me too
![]()
ja sam je nekad volela,ali sam je prebolelaGirl next door:ja volim faaaantu!!!! bas sam se nalozila na nju!![]()
sjaj je 13 maraka??????Brate!!!!!sofffy:danas 30 maraka!!![]()
za sjaj za usne i da zadrzim kusur.znaci-sjaj 13 maraka + 17 KM ostatkaaaa u padze!
eee da,volim i sok od jabuke....upravo ga pijemMELLZINJA:ma kakva fanta...next od jabuke zakon...i naravno rogonja...
owo je wec bolesno...ali lucky moj omiljeni sok je sok od jabukeLucky girl:eee da,volim i sok od jabuke....upravo ga pijem![]()