- Poruka
- 51.813
mislis da nisam istrazivao ko sam nekada? a sta sam preterao?preterao si sada.
sa iskrenosu ili...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis da nisam istrazivao ko sam nekada? a sta sam preterao?preterao si sada.
sa lizanjemmislis da nisam istrazivao ko sam nekada? a sta sam preterao?
sa iskrenosu ili...
Bas lepo sto si podelio sa nama ovu apsolutno nepotrebnu informacijuu zanosu muske ljubavi na nekom letovanju zamoli mene drugar da mu kazem sta bi mi prijalo. I sad ja sok, tabla, previse piva( i tako toga) a tu je i cuvena muska iskrenost....
Zanimalo me je kakav je osecaj da osetim muski jezik na "ankici" a i ja bih probao.
Drama ...ko ce prvi...srecom imali smo sibice da izvlacimo.
Da se ne lazemo decaci ipak to bolje rade.
Iskustva?
ko mi kazesa lizanjem
ja ne lizem buljonko mi kaze![]()
pa ne moze to tek tako da poleti. lizes na gore a ne na dole, jednostavno jejokni ti i ne poleti kad se volite drugarica i Ti![]()
smisli bolju i sa vise iskustvaNekada su teme ovde bile visoko konceptualne i intelektualne, npr Truffle butter, a sad
pa u krug je nejlepse tako pamtim. Gresimpa ne moze to tek tako da poleti. lizes na gore a ne na dole, jednostavno je
pa zavisi, koliko zena toliko pi.caka i toliko preferencija.pa u krug je nejlepse tako pamtim. Gresim![]()
ti bas ne znas da se zabavljaspa zavisi, koliko zena toliko pi.caka i toliko preferencija.
nema tutorijala.
a rcma sigurno nije toliko komplikovana stvar, i ja se divim mackama u svemu osim u lizanju buljona.
neka hvala, preskocicu.
aj plakni se da pricamo Lepi moj
E, ovako;u zanosu muske ljubavi na nekom letovanju zamoli mene drugar da mu kazem sta bi mi prijalo. I sad ja sok, tabla, previse piva( i tako toga) a tu je i cuvena muska iskrenost....
Zanimalo me je kakav je osecaj da osetim muski jezik na "ankici" a i ja bih probao.
Drama ...ko ce prvi...srecom imali smo sibice da izvlacimo.
Da se ne lazemo decaci ipak to bolje rade.
Iskustva?
a neka temica sa Tvoje strane ? bilo kakva da Ti ne bude dosadno. Bilo kome ...E, ovako;
pomalo mi je dosadno, malo više mi se sve smučilo, a naročito ovakve teme u kojima ti, iako si sprcao dosta godina u guzicu, prednjačiš.
Pišeš bljuvotine, kao fol zezancija.
Čitala sam tvoje postove, čini mi se, u Blogovima.
Možeš ti, i umeš, lepo da pišeš, ali misliš da si ovako interesantniji.
Razumem ja tebe, želiš da otvaraš teme, pa 'ajde da budu provokativne, iritantne, posećene, aktvne, i ako Bog da - pinovane ; )
Ako otvaranjem tema želiš ( ili moraš) da pravdaš svoje permisije, smanji doživljaj. Možeš ti to!
Naravoučenije: U levom uglu imaš opciju 'Prijavi'. Čekam![]()
a neka temica sa Tvoje strane ? bilo kakva da Ti ne bude dosadno. Bilo kome ...
Da li Tebi licno zaista smeta sto je nemam problem da iznosim svoju intimu od pre 20 i vise god?
Duki je devojcicapedewi![]()
Istina.E, ovako;
pomalo mi je dosadno, malo više mi se sve smučilo, a naročito ovakve teme u kojima ti, iako si sprcao dosta godina u guzicu, prednjačiš.
Pišeš bljuvotine, kao fol zezancija.
Čitala sam tvoje postove, čini mi se, u Blogovima.
Možeš ti, i umeš, lepo da pišeš, ali misliš da si ovako interesantniji.
Razumem ja tebe, želiš da otvaraš teme, pa 'ajde da budu provokativne, iritantne, posećene, aktvne, i ako Bog da - pinovane ; )
Ako otvaranjem tema želiš ( ili moraš) da pravdaš svoje permisije, smanji doživljaj. Možeš ti to!
Naravoučenije: U levom uglu imaš opciju 'Prijavi'. Čekam