Volim & Mrzim...

Čaplja, ništase ti nebrini... navikoje moj stomak na svakake torture...
Joooj... viiim nešto ovde smrdi, Čaplja... ajde Čaplja počešime po tabanima Čaplja... nisamse ceo dan izuvo, Čaplja... a napolju vrućiiiinaaaa, Čaplja.... dumreš bre...

volim
-Pink Floyd
-Rock iz 60-ih i 70-ih
-životinje
-prašume Amazona
-Njujork
-Alan Ford-a
-romane Franca Kafke
-Džordža Orvela
-1984.
-Pepsi
-engleski fudbal
-brazilski fudbal
-NBA tim Utah Jazz
-Pop-Art
-umetnost Endi Vorhola
-Filmove iz 50s, 60s, 70s
-Kjubrikove filmove
-trčanje
-London
-Veliku Britaniju
-Battersea Power Station
-vožnju vozom
-vožnju brodom
-Menhetn
-Empire State Building
-Grčku
-igricu Abe's Oddysey
-nastavak igrice Abe's Oddysey, Abe's Exoddus
-Simpsonove
-Mućke
-stoni tenis
-Zvezdu
-FC Liverpool
-irsku muziku
-holandski trio: Gulit, Rajkard i VAN BASTEN
-Asteriksa
-internet
-forume
-Savu iz Kikinde...kad je bilo najgušće....živeo 100 godina legendo
-visoke zgrade
-muzičke festivale
...
id

mrzim
-ljude koji drže meso u kutiji za sladoled
-kiseli kupus
-CCCP
-staljinizam
-antiamerikanizam
-kuvane lignje, sipe i slične tvorevine
-vožnju avionom
-Slobodana Miloševića
-i ostalu ekipu
-celokupnu francusku reprezentaciju u fudbalu
-celokupne francuske reprezentacije u fudbalu ikada (izuzev Christoph Duggary-ja, faca ;) )
-FC Real Madrid
-FC Juventus
-FC Milan
-italijanski fudbal
-kada neko napravi film o jadnim ljudima u Keniji, Etiopiji. kako su oni gladni, jao strašno, potresao sam se (reditelj). zloupotrebljavanje nesrećnih ljudi, neka ih oni nahrane šta ima da mi prave film po stoti put o onome što znam. stoka.
-muke i znoj koji moraš da proliješ i nerve koje moraš da potrošiš da bi u Srbiji u bilo kojoj prokletoj radnji zamenio bilo koji bedni proizvod koji ne radi!!
-''drugove i drugarice'' Brozove generale i generalke koji su se nauživali i nakrali u životu i sad syebavaju živote drugima. primer: moj prvi komšija.
-severnokorejske lude diktatore
-lude diktatore uopšte
-PINK, pevaljke, sponzoruše i tekstove tih istih sponzoruša koji ostavljaju gore posledice po narod od nuklearne katastrofe
-Majkla Mura. pozer najobičniji, daleko je to od prave kritike
-gay metal (muzički pravac koji se, nažalost, pojavio krajem 70-ih i početkom 80-ih. gay metal prepoznajemo po pištećim glasovima bez ikakvog prepoznatljivog, karakterističnog tona, zatim po načinu oblačenja članova gay metal benda (namazan, našminkan po potrebi, utegnute pantalonice od gume u raznim bojama, loknice i skraćene plave šiškice, ''A fool for your loving no more'' ou jea spenk mi). karakteristični predstavnici su Van Halen, Whitesnake, Twisted Sister, Van Halen, Motley Crue, Europe, Van Halen, KISS, Poison, Van Halen, Alice Cooper, Van Halen, Def Leppard, Aerosmith, Ratt, W.A.S.P., Van Halen, Bon (ge)Jovi, Quiet Riot, Dokken i Van Halen.
...
itd, setiću se još nečega

volim miris mlevene kafe, milka cokolade, baklave, setnju posle kise, suncano jutro, letnje veceri, more, talase, pesak, rim, bec, prag i moj bg, volim da crtam portrete, da citam, da igram, volim sto him dolazi na exit, volim kad neko ima lepe oci i rupice kad se smeje, kad je poseban i svoj...
mrzim kad me probudi svadja roditelja, ili komsija, mrzim jesenju kisu,mrzim licemerne ljude koji ne smeju u lice da ti kazu sta stvarno misle, ma mrzim one kojima je svaka druga rec mrzim! :evil:

Back