DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaista mi nije jasno šta je ovo! imamo 15 tema na prvim polovinama prvih strana o tome kako udovoljiti našim muškarcima, kako ih napaliti, kako ih zadržati, kako se obući ili svući za njih..
dobro žene, odakle ta potreba da se bude toliki poltron? i gde se izgubila misao da ja vredim onoliko koliko sam autentična, a ako se to nekome ne dopadne to ne znači da nisam vredna nego da nismo kompatibilni?
zaista mi nije jasno šta je ovo! imamo 15 tema na prvim polovinama prvih strana o tome kako udovoljiti našim muškarcima, kako ih napaliti, kako ih zadržati, kako se obući ili svući za njih..
dobro žene, odakle ta potreba da se bude toliki poltron? i gde se izgubila misao da ja vredim onoliko koliko sam autentična, a ako se to nekome ne dopadne to ne znači da nisam vredna nego da nismo kompatibilni?
Ne zezaj da se jos i raspravljalo o tome? Je, naredovali ste..
To znaci da je vise poltronki nego autenticnih.
Ili mozda da poltronke vise koriste internet?
A meni to isto bez veze. I ovako i nazivo.
Kad primetim da neka cura nesto radi uvezbano, meni to bez veze, stvarno.
Zato valjda ne mogu da se zamislim sa profesionalnom prodavacicom seksualnih zadovoljstava...![]()
zasu :I posebno simpatican kraj klipa :I
ooooo veliko mudo
nARedovali smo
ali tvoju veličinu nismo uspeli da dosegnemo
niti ćemo, naravno
jeeeeeste
ali...
kaze moj kolega direktorici "nikad se neces pomiriti s deckom ako kupujes te gace"pa sta to znaci
i ja posle kupim bas te gace
http://www.newlook.co.uk/1752896/175289601/ProductDetails.aspx
obucem,pitam muza kako mu se svidja,istrcim goozu maloa on kaze
pa navikao sam ja da ti volis te otkacene stvari
i posle reci da se ne ocekuje od nas da radimo stvari zbog vas