Charolij@
Obećava
- Poruka
- 51
hm...t!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojote:...Zbog tvog osmeha. Šaljem ti jedan svoj. On je, pomalo šeretski. Znaš :wink:
Ne razumem zasto nikad nemas strpljenja da ostanes.Charolij@:Naše oči, naše usne, koje se dvoume između osmeha i ćutanja! Odlučujemo se na gledanje i ćutanje, a u stvari sve vreme razgovaramo jezikom koji smo prepoznali! Jezikom koji se zove Ljubav! Vodimo ljubav pogledom! Bez ijednog glasa, govorimo jedno drugom, naše tajne, naše istine, naše strahove i želje! Prepoznajem se u tvojim očima! Opisujemo do poslednjeg detalja naše snove! Naše oči govore umesto naših usana! Milujemo dušu jedno drugom! U tvojim očima vidim sebe! Ne razumem, ali meni baš tako izgleda! Dovoljno mi je da te pogledam i da znam da ti jesi deo mene koji mi ceo život nedostaje! Ulaziš mi kroz zenice u najskriveniji deo duše! Očima mi govoriš sve o sebi, govoriš mi ono što već odavno znam, ali te puštam da mi objasniš još jednom! Pa poznajem te ceo svoj život, tri života! Uvek si bio prisutan negde u meni, baš ti, znam, osećam…baš ti!!! Nama je i pogled dovoljan, posle toliko godina čekanja! Naša prošlost i naša budućnost se spajaju u našim očima u tom trenutku sadašnjosti! Kada bi se neko usudio da tada stane između nas, jednostavno bi ga spržila naša energija, naša strast i snaga! Ubila bi ga naša hrabrost da budemo slobodni, oslobođeni predrasuda, slobodni fizički, moralno, duhovno!
Charolij@:Kako uopšte mogu i da pomislim da je moguće pisati o tome koliko značimo jedno drugom? Ne umem da pišem o nama…umem samo da te gledam i upijam tvoj pogled, želim da te ljubim i držim čvrsto za ruku, želim da se mazimo i vodimo ljubav, želim da okrenemo svet naopačke, jer zajedno to stvarno možemo da uradimo! Kao u transu sam! Sedim ovde i pitam se jesam li se uopšte pomerila sa mesta? Jesmo li uopšte bili zajedno? Jesmo li se uopšte dotakli?
Teško je poverovati, ali ja verujem!
Osećam po slatkom umoru u svome telu da si stvarno bio prisutan!
Da jesi prisutan u mom životu
jagodica:a ti idi da ne troshish dragoceno vreme za hobije