J jelen.co Veoma poznat Poruka 14.037 16.09.2024. u 10:30 - Volim da setam po kisi #51 tab503: jel si video njene fotkice? vrlo zgodna zenska. Kliknite za proširenje... daj link
sunchaya Buduća legenda Poruka 40.058 16.09.2024. u 11:49 - Volim da setam po kisi #53 tab503: a jeste idem ko boodala po ulici i slikam selfije setao sam i uzivao... odmarao mozak. Kliknite za proširenje... Koji ludak treba da budeš da "odmaraš mozak" tapkanjem kiše po glavudži. Znaš ti da su tako mučili ljude, japanci čini mi se
tab503: a jeste idem ko boodala po ulici i slikam selfije setao sam i uzivao... odmarao mozak. Kliknite za proširenje... Koji ludak treba da budeš da "odmaraš mozak" tapkanjem kiše po glavudži. Znaš ti da su tako mučili ljude, japanci čini mi se
Pinocchio Elita Moderator Poruka 20.731 16.09.2024. u 11:56 - Volim da setam po kisi #54 sunchaya: Koji ludak treba da budeš da "odmaraš mozak" tapkanjem kiše po glavudži. Znaš ti da su tako mučili ljude, japanci čini mi se Kliknite za proširenje... Pa neki nemamo glavudzu, samo glavu pa opet volimo. Sta ima interesantno u przenju na +40C?
sunchaya: Koji ludak treba da budeš da "odmaraš mozak" tapkanjem kiše po glavudži. Znaš ti da su tako mučili ljude, japanci čini mi se Kliknite za proširenje... Pa neki nemamo glavudzu, samo glavu pa opet volimo. Sta ima interesantno u przenju na +40C?
tab503 Daj link Administrator Poruka 122.198 16.09.2024. u 12:49 - Volim da setam po kisi #55 sunchaya: Koji ludak treba da budeš da "odmaraš mozak" tapkanjem kiše po glavudži. Znaš ti da su tako mučili ljude, japanci čini mi se Kliknite za proširenje... tapka po kabanici ili kacketu. a mucili su kapljenjam drektno na glavu jer voda vremenom napravi rupu u glavi.
sunchaya: Koji ludak treba da budeš da "odmaraš mozak" tapkanjem kiše po glavudži. Znaš ti da su tako mučili ljude, japanci čini mi se Kliknite za proširenje... tapka po kabanici ili kacketu. a mucili su kapljenjam drektno na glavu jer voda vremenom napravi rupu u glavi.
sunchaya Buduća legenda Poruka 40.058 16.09.2024. u 12:49 - Volim da setam po kisi #56 Pinocchio: Pa neki nemamo glavudzu, samo glavu pa opet volimo. Sta ima interesantno u przenju na +40C? Kliknite za proširenje... Ništa.
Pinocchio: Pa neki nemamo glavudzu, samo glavu pa opet volimo. Sta ima interesantno u przenju na +40C? Kliknite za proširenje... Ništa.
đavolčić Buduća legenda Moderator Poruka 49.627 16.09.2024. u 22:35 - Volim da setam po kisi #57 Pinocchio: Pa neki nemamo glavudzu, samo glavu pa opet volimo. Sta ima interesantno u przenju na +40C? Kliknite za proširenje... Između +40 i -20 uvijek biram ovo prvo. A ovo depresivno vrijeme kada mi se ne da otići ni bukvalno 100 metara do marketa da ne komentarišem.
Pinocchio: Pa neki nemamo glavudzu, samo glavu pa opet volimo. Sta ima interesantno u przenju na +40C? Kliknite za proširenje... Između +40 i -20 uvijek biram ovo prvo. A ovo depresivno vrijeme kada mi se ne da otići ni bukvalno 100 metara do marketa da ne komentarišem.