gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Oh ja volim da posmatram osobe da vidim kako se ponašaju hobi mi je psihologija
a to što deca apeluju na nju da ga ostavi ne treba da bude presudno u njenoj odluci
znam što to kažem
- - - - - - - - - -
a to je inače guma pa kad se otrlja ili iscepa staviš novu i piči dalje :/
mislim da to kod tebe nema veze sa psihologijom, nego sa zabadanjem nosa u tudje zivote.![]()
Čim je došlo do razvoda, znači da taj muž više i nema funkciju.
Šta biva sa slučajevima gde je "guma" u funkciji, pa skoro i nova, a opet se nalazi zamena?
Ne morališi, molim te.
Ispada da posle razvoda ne treba da nađe odgovarajuću zamenu.
Trenutno iz daleka posmatram jednu priču i nikako nisam pametna
Ona je pokupila decu i napustila muža jer on nije hteo da napusti zajednički stan . Nisam htela puno da ispitujem tipa "pa zašto itd" ona mi je samo rekla da je već jednom napustila njega alu se vratila jer su tad deca bila mala dodala je "ne funkcioniše i neću da gubim vrijeme " iako je nisam nesto dublje poznavala ponudila sam pomoć ako nešto treba tu sam itd.
Njen muž je posle dva mjeseca shvatio da on taj stan nemože plaćati jer njoj i deci daje dobar deo plate . Ustupio je stan i našao sebi garsonjeru ona je pomogla da se on iseli . Ona i on imaju po advokata i proglasili su da žive odvojeno
Dotle je sve jasno .
Sad on njoj poklanja srce (medaljon) gde je ugravirano "zauvek x i y i Datum venčanja " ona prima taj poklon uz buket ruža , odlazi se u bioskop i na večere . Njihova deca nemaju namjeru da se on opet useli kod njih i to su majci i rekli a ona bi ga izgleda vratila .
Ja ne kapiram to ponašanje i čemu vodi to? Zašto žene prave takva sranja kad uopšte nisu odlučne ?
Ja mislim da dvoje odraslih koji su u braku nebi trebali da se ponašaju ko životinje . Ovo dvoje se bas tako ponašaju i jedino deca su normalna jer ne žele da se otac vrati iz sigurno njima poznatim razloga .
Kako mogu i odakle im pravo da decu tolko cimaju i to po drugi put odkako su u braku .
Sve ti to dodje,cirkaZasto ti na osnovu jedne lujke tumacis za ceo zenski rod?
samo iskazujem drugačije mišljenje, nemam običaj da morališem
čim ovde neko drugačije mišljenje suprostavi vašem vi odma skačete i napadate
ne znam na osnovu čega što sam ja napisao si zaključila da ja mislim da ne treba da nađe zamenu posle razvoda...jer baš mislim da treba da nađe
- - - - - - - - - -
što mrzim kad mi se reči izvlače iz konteksta
ne ona hoce njega ali promenjenog,a ljudi se menjaju jednom u hiljadu slucajeva,znaci ona ce sad da se istripuje da se promenio ali kuki,banana...ps nije lepo ovo prema deci,jer ce onda ili da se nerviraju ili nadaju,ako jos nisu sigurni da li ce da obnove vezu trebalo bi da je kriju dok ne preseku kojim putem plovi ovaj brod...
a inace osnovni razlog ljubavnih nedaca u svetu jeste sto ljudi ne znaju sta zele
- - - - - - - - - -
pa verovatno su deca shvatila sta mami ne ide u glavu,jer je tesko odreci se godina i zajednickog iskustva pa makar najgori bili..zapravo nju nada ubija..
u ovakvim pričama se ne odnosim prema nikome sa nipodaštavanjem, pa ni prema tebiTi si počeo sa kontekstiranjem mog izraza "zamena".
Uz to si mogao da izneseš argumentovano mišljenje tipa : možda je rano da zavoli drugog i tome slično.
Na taj način ne bih "odmah skakala" kako ti kažeš.
Uz to, čitav tvoj post je odisao notom nipodaštavanja onog što sam rekla.
Mozda vole? Jednostavan razlog...mozda ga voli...i vidi da brak ne ide, ali ipak nema snage da presece. Sta je toliko lose u tome?
u ovakvim pričama se ne odnosim prema nikome sa nipodaštavanjem, pa ni prema tebi
al aj dobro
boldovano..Mozda vole? Jednostavan razlog...mozda ga voli...i vidi da brak ne ide, ali ipak nema snage da presece. Sta je toliko lose u tome?
Mozda vole? Jednostavan razlog...mozda ga voli...i vidi da brak ne ide, ali ipak nema snage da presece. Sta je toliko lose u tome?
boldovano..
mogu ja da volim svetskog putnika ili serijskog ubicu,ili savrsenog princa ali ako ne pasemo jedno drugom,to ce samo postati patnja za sve nas i ljude koje nas okruzuju...
vise se ne slazu nego sto se slazu,a to sto jos ima emocija ne znaci da te iste imaju snagu da izlece njihov odnos..
A kakva je to ljubav kad nemože biti pod istim krovom a volu se ?
Šokantno
A kakva je to ljubav kad nemože biti pod istim krovom a volu se ?
Šokantno
Njeno napuštanje verovatno nije imalo svrhu pravog napuštanja, već je htela da ga malo prodrma i osvesti -Trenutno iz daleka posmatram jednu priču i nikako nisam pametna
Ona je pokupila decu i napustila muža jer on nije hteo da napusti zajednički stan . Nisam htela puno da ispitujem tipa "pa zašto itd" ona mi je samo rekla da je već jednom napustila njega alu se vratila jer su tad deca bila mala dodala je "ne funkcioniše i neću da gubim vrijeme " iako je nisam nesto dublje poznavala ponudila sam pomoć ako nešto treba tu sam itd.
Njen muž je posle dva mjeseca shvatio da on taj stan nemože plaćati jer njoj i deci daje dobar deo plate . Ustupio je stan i našao sebi garsonjeru ona je pomogla da se on iseli . Ona i on imaju po advokata i proglasili su da žive odvojeno
Dotle je sve jasno .
Sad on njoj poklanja srce (medaljon) gde je ugravirano "zauvek x i y i Datum venčanja " ona prima taj poklon uz buket ruža , odlazi se u bioskop i na večere . Njihova deca nemaju namjeru da se on opet useli kod njih i to su majci i rekli a ona bi ga izgleda vratila .
Ja ne kapiram to ponašanje i čemu vodi to? Zašto žene prave takva sranja kad uopšte nisu odlučne ?
upravo...Pa lako je biti odluca kada je neko drugi u pitanju. Tada smo svi karakteri.
Realnost je da je tesko to preseci od danas do sutra. Mnogo pomesanih osecanja.
pa kad je crno ili belo, onda nema dileme sta da se radi, ali sta kad nije dovoljno dobro da se bude ajedno, a ni dovoljno lose da se ode?Polazim od toga da se ljudi razilaze iz dramatičnik dešavanja , ljubav umre oni se nemogu očima videti i tako dalje ....pa se sad čudim ponašanju .
Uzima se u obzir njihova zelja sa kim ce da zive kad se roditelji razvedu, a ne i sta ce roditelji da rade sa svojim zivotima.onda se i njihova reč uzima u obzir
da...Da, ali neces to shvatiti od danas do sutra, vec kao i 99% ljudi koji su vezani cvrscim vezama kroz mnogo pokusaja dok se na kraju ili totalno emocije ne potrose ili neko tu bude jaci i presece.
Ili najcesce, uleti neko treci..
- - - - - - - - - -
Mozes voleti onog sa kojim ti ne ide...i ne voleti onog sa kojim ti ide....sta je tu cudno?
Dotle je sve jasno .
Dotle je sve jasno .
slatko
volim takve,zahebane ljubavne price
vise nego ziveli su srecno do kraja zivota![]()
Dotle je sve jasno .
Zeni vrv dosadno u zivotu pa animira situaciju, pravi drame i uziva u tome da bude glavni lik u nekom filmu koji vrti u glavi...