Volela bih znati!

• Začetnik teme Začetnik teme Danik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta mislite?
Kakvu satisfakciju-zadovoljstvo imaju članovi ovog foruma koji vreme na forumu Isključivo
provode u
vredjanju, ponižavanju i provociranju
svih ostalih članova sa kojima se susreću na temama?

Da li mislite da je u pitanju patologija?
Lečenje kompleksa?
Bolest?

Ili možda nešto drugo?
Sve nabrojano, ali poneki dobijaju i kintu. Recimo stranački botovi, ruski agenti ...

Šta mislite?
Kakvu satisfakciju-zadovoljstvo imaju članovi ovog foruma koji vreme na forumu Isključivo
provode u

Lečenje kompleksa?
Bolest?

Ili možda nešto drugo?
Daje im osecaj superiornosti. Nemoj se obazirati.Neki zele da privuku tvoju paznju, jer im se svidjas

Sve ih više ima, sve su žešće provokacije, sigurna sam da ti znaš o čemu pričam.
Pa ima ih sve vise prsli su ljudi sami i nesrecni,traze paznju treba im socijalizacija,nije problem u pojedincima nego globalno,ako mislis na medjusobne varnice toga je uvek bilo i ne treba se mesati njihova stvar,vec smo to valjda shvatili videla si kako se zavrsilo

Šta mislite?
provode u

Lečenje kompleksa?
Bolest?

Ili možda nešto drugo?
Kompleksi..

To rade oni koji u reali moraju da cute, saginju se i rade kako "gazda" kaze...nakupi im se neka agresija u grudima i onda pucaju oko sebe na sve, svakog i svasta...misleci da kad virtualno pucaju nama zrtava...a to misle jer su nedovoljno obrazovani...

Recimo,
ja lično imala sam više takvih privezaka i jedan stariji član mi je rekao da sam za to sama kriva,
jer komuniciram sa forumašima, ostavljam svoje komentare na više tema,
postavila sam svoje fotografije na temi za fotografije
i da takvim ponašanjem navlačim sve pošasti ovog foruma...
Dakle, ne radis nista sto ne rade svi ostali pa i taj privezak...verovatno...
To je vec patologija i neki bolestan pokusaj da pticicu izdvoji iz jata i radi sa njom sta mu volja...

Kompleksi..

To rade oni koji u reali moraju da cute, saginju se i rade kako "gazda" kaze...nakupi im se neka agresija u grudima i onda pucaju oko sebe na sve, svakog i svasta...misleci da kad virtualno pucaju nama zrtava...a to misle jer su nedovoljno obrazovani...
slažem se, ali da li zaista forumaši koji žele da se druže,
uspostavljaju normalne kontakte, ostvaruju normalnu pristojnu komunikaciju,
treba pred takvima da se povlače?
To sam videla ovde u nebrojeno mnogo primera, čak sam se i sama jednom povukla pred takvom budalom, što je za mene skoro pa neverovatno ali jesam jer sam bila nemoćna.

Recimo,
ja lično imala sam više takvih privezaka i jedan stariji član mi je rekao da sam za to sama kriva,
jer komuniciram sa forumašima, ostavljam svoje komentare na više tema,
postavila sam svoje fotografije na temi za fotografije
i da takvim ponašanjem navlačim sve pošasti ovog foruma...
Ok navlacim i ja na sebe pacijente samo pisanjem i odgovorima koji im ne idu niz dlaku,ne znaci da sam cvecka samo razlike postoje i iz kojih pobuda,sto opet auditorijum ne treba da zanima

De si mače moje šašavo :lol:
evo ti crni kadilak, da ti svet vidi doope...tj! obrnuto!!:D
1960-cadillac-series-62-convertible

Dakle, ne radis nista sto ne rade svi ostali pa i taj privezak...verovatno...
To je vec patologija i neki bolestan pokusaj da pticicu izdvoji iz jata i radi sa njom sta mu volja...
Ne pričamo ovde o meni, svoje iskustvo sam navela kao primer...

Interesantan mi je taj fenomen, da ovde može neko da te ponudi "ogromnim jajima" od ranog jutra i to tudjim i da to prosto pije vodu, da se ne smatra uvredljivim, da je nekima smešno i sl. većina neće da se meša...
ide se na varijantu, pusti budalu, skloni se, ćuti i slično

Не знам разлог нити ме занима.
Колики проблем имају они који то раде толики имају и они који се објашњавају са њима. Неки људи воле токсичне односе, то их чини живима. Ја игноришем. Не преко опције, него овако, просто ме не вуче...

slažem se, ali da li zaista forumaši koji žele da se druže,
uspostavljaju normalne kontakte, ostvaruju normalnu pristojnu komunikaciju,
treba pred takvima da se povlače?
To sam videla ovde u nebrojeno mnogo primera, čak sam se i sama jednom povukla pred takvom budalom, što je za mene skoro pa neverovatno ali jesam jer sam bila nemoćna.
Danik, nema potrebe da se povlačiš sa foruma.
Piši kao i do sada.
Kada te neko uvredi, ili te nervira, odbrusi mu šta imaš i iskoristi opciju ignor.
Njegovi citati tvojih poruka ti nisu vidljivi, nećeš videti šta piše, mada bih više volela da postoji blok opcija, nećeš imati više komunikaciju sa takvom osobom i bićeš mirna.
Na moderaciji je da proprati dešavanja i da reaguje bez prijavljivanja posta.

Ne pamtim da je bilo ovoliko nervoze i toksičnosti na forumu kao poslednjih meseci.

Ne pričamo ovde o meni, svoje iskustvo sam navela kao primer...

Interesantan mi je taj fenomen, da ovde može neko da te ponudi "ogromnim jajima" od ranog jutra i to tudjim i da to prosto pije vodu, da se ne smatra uvredljivim, da je nekima smešno i sl. većina neće da se meša...
ide se na varijantu, pusti budalu, skloni se, ćuti i slično
Ali ako uvuces vecinu upravo dobijamo toxicni forum

Back